2777
2789

شوروم ttbabytt

مفتخر است كاملترين با ارايه كامل پيك سيسموني و مجموعه اي كامل لباس نوزادي و كودك از بهترين مارك هاي اروپا ( مادركر و نكست و ديزني 

تلفن ٠٩١٢٧٩٧١٦٠٨

خريد حضوري همه روزه 

خريد انلاين همه روزه 

پيج اينستاگرامر@ttbabytt_57 

براي ديدن تاپيك در ني ني سايت لينك زير 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2780603/لباس-كودك-و-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته 

ولی مارک واسه همه مد نظر نیست 

الان با این اوضاع مملکت باید ی چیز عامه پسند و قیمت مناسب بیارید تا همه بتونن استفاده کنن نه فقط ی عده 

به هر حال موفق باشید و پر روزی 

بهترین زندگیه دنیا میشه زندگیم 🧚‍♀️
نسبت جنس هاي چيني و ايراني بله گرونتر هستند  

حالا نخندی بهم شوهرم 300داد واس دوتا بچه هام لباس تابستونی بخرم😓😓😓😓😓😓😓

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
درسته  ولی مارک واسه همه مد نظر نیست  الان با این اوضاع مملکت باید ی چیز عامه پسند و قیم ...

حرف شما متين ولي من ١٧ ساله كارم لباس بچه هست بايد كالايي كه دارم رو بفروشم تا جنس اروزن و ايراني بيارم كه همه بتونن بخرن 

اتفاقا قیمت ها تون خیلی مناسبه 

بچه ها به مارک لباسها توجه کنید 

من خودم  از  بیرون  یه شلوارک  تک برای پسرم گرفتم 300

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .