2777
2789
عنوان

تعارف الکی...

205 بازدید | 14 پست

اگه مادر شوهر یا خواهر شوهرتون خونه ی شما رو خونه ی داداششون و یعنی خونه ی خودشون بدونن بیان و بمونن و بعد به شما یا کلا زنگ نزنن برای دعوت یا زنگ بزنن بگن خونه ی ماام بیااا...یا خونه ی ما که نیومدی ی ی...همچین تعارف آبکی بکنن که تابلو باشه شما چیکار میکنین...نگین منم میرم چون رسمشون نیست کسی بی دعوت بره خونشون خودمو کوچیک کردنه شما چیکار میکنین 

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه نفهمیدم چی گفتی😐

کجاش نامفهوم بود

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

بگو دعوت کنین حتما میام

بعد اگر گفتن خونه خودته دعوت نمیخواد بگو همونطور که خوشم نمیاد کسی بی دعوت بیاد خونم منم بی دعوت خونه کسی نمیرم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خودت فهميدي چي نوشتي؟

هم خودم فهمیدم هم اونایی که ریپلای کردن

هم خودم فهمیدم هم اونایی که ریپلای کردن

ولي كلا خونه مادر شوهر اين قانونشه زياد نرو چون عادي ميشي سعي كن هميشه ي تعارفي بينتون باشه وقتيم ميان خونتون زياد خودتو به زحمت ننداز البته اگه يك ساعت يا دوساعت اومدن خوب ازشون پذيرايي كن ولي اگه دو سه روز ميخان بمونن مثلا بشون بگو مامان هرچي خواستين از يخچال ور دارين اينطور نباشه تو هي بياري جلوشون هي بخاي جمع كني