2777
2789

این علائم قاعدگی رو چه‌جوری باهاش کنار میاین و راهکارتون برای هر کدوم چیه؟

۱. درد قبل و حین پریود

۲. بی‌رمقی و خوابالودگی و کسالت روز اول پریود

۳. بدخلقی و سندروم پیش از قاعدگی قبل از پریود

شیاف+گرفتن پاچه اطرافیان 

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

گزینه 3 رو زیاد ندارم 

گزینه 1 و قرص میخورم 

گزینه 2 رو کاری نکردم خیلی چرتم تو اون دوره😀

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كيس اب گرم برا درد

كِسلي هيچي مخصوصا وقتي ادارم ك فاجعه

بداخلاقي هم زياد اينجوري نيستم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من که همش یا گریه میکنم یا جنگ درست میکنم.😁

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من که همش یا گریه میکنم یا جنگ درست میکنم.😁

پس مثل همیم.

البته من از وقتی واسه استرسم رفتم پیش روانپزشک و قرص مصرف کردم استرسم برطرف نشد ولی خلق‌وخوم قبل از پریود خیلی بهتر شد.

پس مثل همیم. البته من از وقتی واسه استرسم رفتم پیش روانپزشک و قرص مصرف کردم استرسم برطرف نشد ولی خل ...

ببین میشه بگی چه قرصی برای استرس گرفتی خوبه چاق نمیکنه?من هم عصبیم به شدت همم استرسیم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

ببین میشه بگی چه قرصی برای استرس گرفتی خوبه چاق نمیکنه?من هم عصبیم به شدت همم استرسیم.

یه ذره می‌ترسم از معرفی قرص سرخود. ولی اگر تهرانی می‌تونم دکترمو معرفی کنم. هادی معتمدی.

هنوزم استرسم رفع نشده. لامصب از بچگیم باهام بوده رفع‌کردنش خیلی سخته.

قرصام چرا ممکنه چاق کنن. خصوصا که من خونه نشستم چاق شدم.

یه ذره می‌ترسم از معرفی قرص سرخود. ولی اگر تهرانی می‌تونم دکترمو معرفی کنم. هادی معتمدی. هنوزم استر ...

دکتره خوبیه من از چاق شدنش میترسم آخه لامصب این داروها اکثرا چاق کنندس ولی از یه طرفم میگم برم دکتر دارو بگیرم بخورم بلکه از این عصبی بودنم خلاص بشم.