2777
2789
عنوان

خط دوران مجردی شوهرم

433 بازدید | 16 پست

خط دوران مجردیش دستمه هنوز سرک نکشیدم.ببینم چخبر بوده خودش ب شوخی گفت برو دوس دخترامو پیداکن بکششون....نمیخام اعتماد بینمون از بین بره روشنش نکردم.هنوز دو دلم.....

اعتماد بینتون با گذشته شوهرتون از بین میره؟

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبایدم بکنی 

منم بخوام خط مجردیم بدم به نامزدم باید روزی چهل پنجا تا زنگ خور داشته باشه برم بدم که همه چی بدتر بکنم؟

گذشتت دیگه تموم شده تو زنشی الان

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE

اگه اعصاب و روح و روانت برات مهمه

برات ارزش داره

بیخود برا خودن دردسر درست نکن ذهنتو در گیر نکن ب هیچ وجه

نزار با ی چیز کوچیک ارامشت از بین بره

اگه چیزی هم بوده برا قبله از ازدواجه تو گذشتش الکی نگرد

اعتماد بینتون با گذشته شوهرتون از بین میره؟

ما یه سال نامزد غیر رسمی بودیم در حد نشون میترسم ی چیزپیدا بشه مربوط ب یه سال قبل وگرنه بش گفتم گذشتت مال خودته

درسته ک خط مجردیشو داده بت اما حس میکنم خطی ک دوران مجردیش همش خاموش بود و زاپاس بوده و بت داده 

اون خط اصلی منبع جرم و نداده😃

حالا دنبال دردسری چرا؟رک وپوست کنده میگم

ک تو ایا مجردیت دوس پسر نداشتی؟نظری ب کسی نداشتی؟ازکسی خوشت نیومده بود؟

همه اینا هستن تو مجردی هر آدمی

اما مهم اینه بعد متاهلی آدم پایبند زندگیش باشه

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤