2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

147 بازدید | 21 پست

سلام 

به نظر شما اختلاف سنی بین دختر و پسر به این صورت ک پسر 2 سال و چند ماه کوچکتر باشه چجوریه؟مشکل سازه؟جالب نیس؟کسی هست ک از همسرش بزرگتر باشه؟من خیلی گنگم و دارم اذیت میشم 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا کاری به اختلاف سن ندارم. ولی یه چیزی رو در نظر بگیر. مردا خیلی دیرتر از خانمها عاقل میشن. یعنی شما اگر با یه مرد 30 ساله ازدواج کردی باید روش به عنوان که پسر 23 یا 22 ساله حساب باز کنی. چون دقیقن قد یه پسر 23 ساله بچه بازی در میارن. برا همینم میگن مرد بهتره بزرگتر از زن باشه تا به تعادل برسن. البته هستن موردایی که این مشکل رو ندارن و مرده خیلی هم عاقلانه و سنجیده عمل میکنه ولی خیلی کمن. پس با احتیاط برو جلو

اگه شرایطشون خوبه به خاطر این مسائل رد نکن

قدیما میگفتن زن کوچیک باشه چون اینقدر زایمان میکردن و کار میکردن که زمانی که ۴۰ ساله میشدن با شوهرشون که از خودشون بزرگتره از لحاظ ظاهر برابری میکردن اما الان خانم ها در هر صورت با پنج سال اختلاف سنی بزرگ تر هم جوون تر به نظر میان بنابراین بیخیال بهتر که کوچیکترن😆

ما تو دانشگاه آشنا شدیم الان دوستیم باهم راستش من اوایل اصن قبول نمیکردم برام تعریف نشده بود این مسئله اما انقدر اصرار کرد که منم راضی شدم ینی دوسشم داشتم و دارم...توی چهره مشخص نیس ولی خب یه رفتارای بچگونه ای داره ک همه میگن مردا کلا اینجورین نمیدونم که

منکه هر چی خواستگار دارم از خودم کوچیکترن 

رد کنم ک ما دوستیم البته قصدمون ازدواجه ینی فعلا امادگیشم نداریم اما خب این منو خیلی اذیت میکنه همیشه ینی فکر کردن به این مسئله 

راستش یکمی اختلاف طبقاتی و فرهنگی هم داریم 😅 خانواده من نسبتا معمولی تر هستن و ایناهم اذیتم میکنه اما همو دوس داریم اما فکر کردن به اینا همیشه اذیتم میکنه نگرانم یوقتایی فکر میکنم نکنه بعدها کنار خانوادش یا فامیلاش بخاطر اختلافاتمون احساس بدی داشته باشم

مشکلی با هم ندارید  خود پسر چی میگه

اون میگه مهم نیست همیشه همینو میگفت یادمه ترمای اول تا چند ماه همش پیگیر بود ک راضیم کنه همیشه میگفت سن یه عدده بعد 8 ماه راضی شدم ک باهاش برم بیرون میگفت ک تو بیا رفتار منو ببین اگ بد بودم بگو نمیخامت 😂 منم رفتمو گرفتار شدم 

راستش یکمی اختلاف طبقاتی و فرهنگی هم داریم 😅 خانواده من نسبتا معمولی تر هستن و ایناهم اذیتم میکنه ا ...

نه چرا احساس بد داشته باشی گفتم که این حرفا که دختر کوچیکتر باشه از مد افتاده

اما خودشو خانوادشم باید فرهنگشو داشته باشن

چرا مشاوره ازدواج نمیرید