2777
2789

من 20 روز پیش دو هفته زودتر به خاطر مسمومیت بارداری سزارین شدم دو روز اول شیر داشتم به نظر خودمو به نی نی میدادم از روز سوم شیرم خیلی کم شد بچه لباش خشک شده بود ادرارش نارنجی از بی ابی نیم کیلو وزن کم کرده بود خودم از درد شدید به خودم میپیچیدم نفسم تنگ بود نمیتونستم حتی دنده به دنده بشم بیماری دارم که خستگی برام سمه شیرخشک رو شروع کردم ولی سینه رو هم میذاشتم ولی نوک نداشت و بچه یا نمیگرفت یا وقتی میگرفت دو تا مک میزد و گریه میکرد به خدا سینه ام که تو دهنش بود کیف میکردم حس مادر بودن داشتم ولی نتونستم تا امروزم میدوشم ولی به زور 10 میل میشه همه بهم کنایه می زنن نمیخواستی شیر بدی به بچه سعی خودتو نکردی در حق بچه ظلم کردی بچه شیرخشکی زودتر مریض میشه کمتر مهر مادر داره دهنش برفکی میشه دارم از غصه دق می کنم همش عذاب وجدان دارم فکر می کنم لیاقت مادر شدن ندارم

دردم از یارست و درمان نیز هم

چه بیشعورن اونایی که اینجوری میگن

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهمیت به حرف کسی نده. من خودم شیرداشتم طوری که شیرم میرفت. اما چون سینه ام نوک نداشت بچه ام نمیگرفتش. من هم مجبور شدم رفتم شیر خشک گرفتم. بچه ام هم از بقیه بچه های دیگه سالمتره. اصلا اهمیت نده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

کاش از اول به بچه م شیر خشک میدادم سر شیش ماه شیرم رو به کمی رفت و بچه شروع به لاغر شدن کرد و اصلا شیشه شیر نمیگرفت همه سرزنشم میکردن که این چه وضع بچه داریه

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین ،ممنونم تیکر رسیدن به حاجتم هست

خاک تو سرشون

منم شیرم خشک شد چرت زیاد شنیدم ولی به راحتی گفتم هیچکس محبتش به بچه بیشتر از مادر نیست اگر میتونستم دریغ نمیکردم 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

وااا کی این چرت و پرت ها رو گفته؟

من خودم از اول شیر خشک خوردم هییییچ مشکلی هم نداشتم خدا رو شکر

الان هم بچم از اول شیر خشک خورد .. خدا رو صد هزار مرتبه شکر از خیلی از هم سن و سالاش هم باهوش تره هم قد بلند تره با وزن نرمال

خدایا شکرت🙏

بچه من شیرمو میخورد زردی میگرفت

محل نده

این ادما خلق شدن تا از همین ابتدا تا اون انتها برای همه چیزات نظر بدن 

الان شیر

دو روز دیگه پوشک و واکسن و تربیت و ...

خلاصه جلوشون واستا و بگو از من مهربونتر به بچم پیدا نمیشه 

کاسه داغتر از اش نشید

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

از این حرفا زیاد زده میشه، اهمیت ندین و کاری که به صلاح خودتون و بچتونه انجام بدین

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

اینقدر اهمیت میدی ب حرفشون اونا درک میکردن اینو نمیگفتن ک اونا هم بجات نیستن تا بدونن چی ب چیه 

من الا ۸ ماهمه سینه هام نوک نداره ولی ترشح داره و خیلی هم کوچیک هستن نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم 

هر کی بهت این حرفارو زده کاملا تو اشتباه بوده

و بی شعور

ملت شیر دارن از سر تنبلی شیر خشک میدن

جای ناراحت شدن و فکرای بیخود

شیر خشک بچه تو بده و شروع کن چیزایی که باعث افزایش شیر مادر میشه بخور

به خودت و بچه ت برس.این همه درد کشیدی از جون مایه گذاشتی بچه آوردی که یکی بهت بگه چون بدنت ضعیف شده لیاقت مادر بودن نداری...و توام حرفاشو جدی بگیری

ن عزیزم بچه های شیرخشکی ن مریض میشن ن دهنشون برفکی شیرخشک همه آهن و ویتامین هاییی ک برای بدنش لازمرو داره ولی شیر مادر کمتر داره گوش نده ب حرفشون

😘😘😘لطفا برای زندگیم و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستین 🤩😘😘😘😘
تو بهترین مادر دنیایی  حتما لایق بودی که خدا این هدیه رو بهت داده

این قدر گفتن که حس بدی دارم دیشب بهم گفتن بچه به شیره و پشت ..پشت که پدره شما که شیرم پدره پس تو چه کاره ای

دردم از یارست و درمان نیز هم