2777
2789
عنوان

iui و فولیکول

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 79 پست
روز شش قاعدگی؟؟؟اخه تخمک گذاری ک روز ده ب بعد فک کنم

من روز شش دوتا فولی داشتم مگه از کی فولی داریم از چندم؟ من تو سیکل ای وی اف بودم که کنسل شده به خاطر تعداد کم فولی کنسلش دکتر کرد دوتا کمه باید دوز آمپولا م بالا باشه مگه روز چندم فولی داریم از چندم فولی باید باشه؟ 

...... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با امپول قرص میره بالا حالا این ماه رو خدا ب خیر کنه

از کجا باید بفهمیم تنبلی داریم دکتر به من نگفت تنبلی تخمدان داری از اندازه فولی ها باید بفهمیم تنبلی داریم؟ 

...... 

ازروزی که سوزن زدم زیر دلم و دوطرف که فک کنم تخمدان هس درد میکنه ی دفعه دردشدید میگیره ولی خوب اثرم نداشته آمپول... حال روحیم خوب نیس ناراحتم که چرا نمیشه

...... 
ازروزی که سوزن زدم زیر دلم و دوطرف که فک کنم تخمدان هس درد میکنه ی دفعه دردشدید میگیره ولی خوب اثرم ...

استرس نداشته باش عزیزم منم ی وقتایی استرس میگیرم ولی درست نیست این همه هزینه بعدش بخواییم استرس داشته باشیم ک واویلاس

استرس نداشته باش عزیزم منم ی وقتایی استرس میگیرم ولی درست نیست این همه هزینه بعدش بخواییم استرس داشت ...

خوشحال بودم دیروز که رفتم سونو گفت آثر نداشته دوتا فولی بیشتر نداری تگناراحتم دلم گرفته یک و دویست هزینم شده فقط ی گونال اف تو خونه دارم ماه دیگه دوباره باید گول بدم آمپول بخرم با دوز بالا یعنی دوبرابر این آمپول از اون طرفم با خانواده شوهرم تو ی ساختمون یم هرروزباید بری درمانگاه آمپول بزنی  ایناهم فضولن اگه ای یو ای نگیره دلم گرفته 

......