2777
2789
عنوان

iui و فولیکول

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 79 پست
خوشحال بودم دیروز که رفتم سونو گفت آثر نداشته دوتا فولی بیشتر نداری تگناراحتم دلم گرفته یک و دویست ه ...

سلام مگه داروهاتو آزاد میخری ؟؟

منم فعلا بیمم قط شده با دفترچه خاهرم داروهارو‌میگیرم توام اگه خاهری کسی دفترچه داره ازش بگیر برات تو دفترچه بنویسه داروهاتو

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
ازروزی که سوزن زدم زیر دلم و دوطرف که فک کنم تخمدان هس درد میکنه ی دفعه دردشدید میگیره ولی خوب اثرم ...

ناراحت نباش شاید خاست خدا بوده که با آی یو آی باردار شی خدا رو‌چه دیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم برام دعاکن

حتما ایشالله صاحب این ماهه عزیز دلتو شاد میکنه 😍😍

توام مارو در جریان کارات بزار حتما😊

بعدشم روز ششم رفتی سونو فولیات ۹بودن میدونستی که تقریبا روزی دومیل رسد میکنن ینی روز دوازدهم میشن ۱۸ ۲۱و اینا که خوبن دیگه

بعدشم روز ششم رفتی سونو فولیات ۹بودن میدونستی که تقریبا روزی دومیل رسد میکنن ینی روز دوازدهم میشن ۱۸ ...

برای iuiکنی چن  تا فولی لازم هس با چ سایزی؟ iui کردی؟ 

...... 
شما ای وی افی هستی الان تو چ مرحله ای هسی کدوم شهری؟ 

من انشالله قراره اول ای یو آی کنم اگه جواب نداد میکرو

من ازمایشا و سونوگرافی و عکس رنگی و انجام دادم اینماهم قرص و امپول باید بزنم که امروز اخرین امپولو میزنم فردام نوبت دکتر دارم 

بعدشم روز ششم رفتی سونو فولیات ۹بودن میدونستی که تقریبا روزی دومیل رسد میکنن ینی روز دوازدهم میشن ۱۸ ...

من روز اینا سایزشون انقد بوده دوباره از شش به بعد هم روزی ی دونه هاش ام جی دارم تا روز 9 دوباره سونو دارم میگم مثلا میشه دوباره من تو این چن روز فولی تولید کنم یا فقط همین دوتا هس؟ 

...... 
برای iuiکنی چن  تا فولی لازم هس با چ سایزی؟ iui کردی؟

هنوز انجام ندادم 

برا ای یو ای یه دونه فولی ام به نظرم کافیه اصلا میگن اگه بیشتر از دو تا یا سه تا فولی بالغ داشته باشی برات انجام نمیدن

من روز اینا سایزشون انقد بوده دوباره از شش به بعد هم روزی ی دونه هاش ام جی دارم تا روز 9 دوباره سونو ...

اره چرا نشه میگم که فولیکولا روزی دومیل در حالت عادی سایزشون بزرگ میشه با امپول به نظرم زودترو بیشترم رشد میکنن اصلا استرس نداشته باش