2777
2789

خدا لعنتشون کنه کسانی که این بی بی چک نواری ها رو وارد بازار کرد یه دونه بی بی چک مدیکور گرفتم توی یه بسته یه دونه قطره چکونی داخلشه یه نواری قطره چکونیه منفیه نواریه مثبت دلم خوووونه از بس بی بی چک منفی دیدم بخدا خسته شدم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بی بی چک نواری مدیکور اصلا راضی نیست کسی دست خالی برگرده استفادا نکرده مثبته😂 از ظرفش در میاری هوا خورد مثبت میشه مدیکور قطره ای درسته و دقیق تره نصبتا

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بي بي چك نزن عزيزم خب نزن

خب مگه میشه نزنم؟سر ماه که میشه میخوام بفهمم ببینم خدا به من نگاه کرده یا نه میبینم نخییییر بی عدالتیش تمومی نداره که

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
خب مگه میشه نزنم؟سر ماه که میشه میخوام بفهمم ببینم خدا به من نگاه کرده یا نه میبینم نخییییر بی عدالت ...

ناشکری نکنید خانم لطیفی،انشاءالله خدا هروقت صلاح تونه یه کوشولوی ناز و باهوش بهتون بده🥰

فدای دلت بشم ان شالله بهترین ها نصیبت بشه.کاش دو روز صبر کنی ی مارک دیگ امتحان کنی

خدا نکنه خواهرم دیگه خسته شدم بخدا شاید واقعا مم لیاقت مادر شدن رو ندارم 

ناشکری نکنید خانم لطیفی،انشاءالله خدا هروقت صلاح تونه یه کوشولوی ناز و باهوش بهتون بده🥰

ممنونم الان چهار ساااااله چشم انتظاری منو کشته هرماه انتظار هرماه چشم به راهی

ممنونم الان چهار ساااااله چشم انتظاری منو کشته هرماه انتظار هرماه چشم به راهی

حتما خیری توش هست،به این فکرکنین که خدا میخواد موقعی که شما از هر لحاظ آمادگی رو داشتید بهتون یه بچه سالم و سلامت بده انشاءالله 

خدا نکنه خواهرم دیگه خسته شدم بخدا شاید واقعا مم لیاقت مادر شدن رو ندارم 

اینجوری نگو خدا بخشنده تر از این حرفاست.من ماهی ک باردار شدم دعا مقاتل بن سدزمان رو ک باید ۱۰۰ بار روز دوشنبه بخونی .خوندم.شما از اگ دوست داشتی بخون

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
اینجوری نگو خدا بخشنده تر از این حرفاست.من ماهی ک باردار شدم دعا مقاتل بن سدزمان رو ک باید ۱۰۰ بار ر ...

چی هست؟هرکاری از دستم اومده انجام دادم بازم انجام میدم که لااقل پیش خودم بگم هرکاری تونستم کردم دیگه من مقصر نیستم

چی هست؟هرکاری از دستم اومده انجام دادم بازم انجام میدم که لااقل پیش خودم بگم هرکاری تونستم کردم دیگه ...

توی گوگل سرچ کن چند خط هست دعاش خط اولش امضام هست.باید روز دوشنبه ۱۰۰ بار بخونی میگن نباید بینش با کسی حرف بزنی.شای یک ساعت طول بکشه.البته من فارسیش رو خوندم

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته