2777
2789
عنوان

چرا بی بی چکم اینجوریه خدا لعنتشون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 45 پست
چقد بیشعوری داری نفرین میکنی به حق شب های قدر به درد تو گرفتار بشه . واقعا کهههه خدا اگه بخواد به کش ...

به من آرامش بده به تو هم ادب اگه خدا خداست امشب ازش میخوام اونایی که دل میشکنن و نمیفهمن حال یک منتظر رو دلش رو بشکنه بازم میگم 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
عزیزم ولش کن .

ببین من تا الان زجه زدم شایدم حق با توئه من آدم بدی ام من کثیفم من بیشعورم حق با توئه دیگه پیام نده تو تاپیک یه آدم بیشعور و گناه کار خواهش میکنم ازت

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من آرامش بده به تو هم ادب اگه خدا خداست امشب ازش میخوام اونایی که دل میشکنن و نمیفهمن حال یک منتظ ...

شما داری اون خانم رو بی دلیل نفرین میکنی ؟ سره اینکه بهت میگه اگه به بیبی چک اطمینان نداری برو ازمایش -این الان کجاش دل شکستن بود ؟ درسته منتظری ولی عزیزم تا ارامش نگیری درست نمیشه بسپر به دست خدا و ازش زوری نخواه شاید صلاحت نیست که بچه دار بشی  

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
شما داری اون خانم رو بی دلیل نفرین میکنی ؟ سره اینکه بهت میگه اگه به بیبی چک اطمینان نداری برو ازمای ...

من عزیز شما نیستم تو هم عزیز من نیستی گفتم که پیام نده تو تاپیکم من یه یه سگ بیشعورم که پاچه میگیرم نیا تو تاپیک یه سگ بیشعور دل دیگران رو شکستن اگا عواقب نداشته باشه که خدا خدا نیست

اینم مال ماه پیشه اینم مثبت شد رفتم دکتر آز بنویسه گفت نواری ها مثبتشون هیچکدوم واقعی نیست ازم گرفتش ...

واااا اینکه خییییلی پررنگه 😍

عجب دکتر بی عقلی بوده ها...!

ینی بعد اون نرفتی آزمایش؟

بعدش پری شدی یا نه ؟؟؟

شاید مثبت شدنشون و بعد منفی شدن نشونه این باشه که طرف حامله بوده و سقط شده ولی کاذب نیستن 

💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟
ببین من تا الان زجه زدم شایدم حق با توئه من آدم بدی ام من کثیفم من بیشعورم حق با توئه دیگه پیام نده ...

من خودم مدتیه منتظرم هربابر بیبی منفی میبینم عصبی میشم حالتو میفهممم ولی سعی کن به خودت ارامش بدی 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
چند سال منتظری ؟

۴ ساله میدونم ۴ سال جیزی نیست خیلیا بیشتر از من منتظرن میدونم اصلا نباید تاپیک میزدم درد دلم زیاد شد همین خودم میدونم ۴ سال گریه کردن چیزی نیست الان میگی کسی رو میشناسی که ۴۰ ساله منتظره منه احمق کم طاقتم جیکار کنم؟جایی نداشتم حرف دلم رو بگم گفتم شاید بشه لااقل به یه غریبه بگم اینجام اینطوری شده که باید همش اصلا ولش کنید ببخشید پیام ندید

ول کنید دیگه بی خیاااال... هیشکی با دعا نیومده که با نفرین بره 🙂

روزهای مقدسیه انقد بد و بیراه نگید خواهر جونیا

💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟
من خودم مدتیه منتظرم هربابر بیبی منفی میبینم عصبی میشم حالتو میفهممم ولی سعی کن به خودت ارامش بدی&nb ...

نمیخوام حالمو بفهمی اینو بفهم که الان حضورت توی تاپیک منه بیشعور آخر بیشعوریه نمیخوام بفهمی حالمو لطف کن دیگه پیام نده نمیخوام قفل کنم تاپیکم رو این اجازه رو دارم دیگه نه؟

من خیییییلی ساله منتظرم سه بار سقط داشتم 

اما امیدم به بخشش و رحمت خداست و میدونم جواب همه حاجتهارو میده فقط زمان داره 

...به خدا امیدوارم چون پیش از آنکه بخوانم پاسخم را داده...اسکاول شین

چقد بیشعوری داری نفرین میکنی به حق شب های قدر به درد تو گرفتار بشه . واقعا کهههه خدا اگه بخواد به کش ...

عزيزم فكرشو نميكردم ريپلاي ت برااين تاپيك باشه وگرنه نميومدم😚

مهم نيس عزيزم بذار تا جون داره حرف بزنه همين مدل حرفاشه شايد ك خودش الان اينجوره

هميشه زبان تلخمون گريبان گير خودمون بعد اگ ب حق باشه برا طرف مقابل

مرسي از توجه ت ان شالله هميشه خوش باشي😚

....‌
استاتر ان شالله ك خدا اين ماه از حرفت پشيمونت كنه من تو بي بي مديكور هم هاله ميبينم

آفرین مامان مهربون که انقدر خیرخواهی منم هاله روی مدیکور رو هم دیدم😙

الهی که به حق حضرت علی که امروز روز ضربت خوردنشه به حق دل پاکت هرچی از خدا میخوای بهت بده جز درد و ب ...

عزیزم اگه مامان شدی بیا خبر خوش رو بهمون بگو 😊