خدا لعنتشون کنه کسانی که این بی بی چک نواری ها رو وارد بازار کرد یه دونه بی بی چک مدیکور گرفتم توی یه بسته یه دونه قطره چکونی داخلشه یه نواری قطره چکونیه منفیه نواریه مثبت دلم خوووونه از بس بی بی چک منفی دیدم بخدا خسته شدم
برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
به من آرامش بده به تو هم ادب اگه خدا خداست امشب ازش میخوام اونایی که دل میشکنن و نمیفهمن حال یک منتظ ...
شما داری اون خانم رو بی دلیل نفرین میکنی ؟ سره اینکه بهت میگه اگه به بیبی چک اطمینان نداری برو ازمایش -این الان کجاش دل شکستن بود ؟ درسته منتظری ولی عزیزم تا ارامش نگیری درست نمیشه بسپر به دست خدا و ازش زوری نخواه شاید صلاحت نیست که بچه دار بشی
برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
شما داری اون خانم رو بی دلیل نفرین میکنی ؟ سره اینکه بهت میگه اگه به بیبی چک اطمینان نداری برو ازمای ...
من عزیز شما نیستم تو هم عزیز من نیستی گفتم که پیام نده تو تاپیکم من یه یه سگ بیشعورم که پاچه میگیرم نیا تو تاپیک یه سگ بیشعور دل دیگران رو شکستن اگا عواقب نداشته باشه که خدا خدا نیست
برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
۴ ساله میدونم ۴ سال جیزی نیست خیلیا بیشتر از من منتظرن میدونم اصلا نباید تاپیک میزدم درد دلم زیاد شد همین خودم میدونم ۴ سال گریه کردن چیزی نیست الان میگی کسی رو میشناسی که ۴۰ ساله منتظره منه احمق کم طاقتم جیکار کنم؟جایی نداشتم حرف دلم رو بگم گفتم شاید بشه لااقل به یه غریبه بگم اینجام اینطوری شده که باید همش اصلا ولش کنید ببخشید پیام ندید
من خودم مدتیه منتظرم هربابر بیبی منفی میبینم عصبی میشم حالتو میفهممم ولی سعی کن به خودت ارامش بدی&nb ...
نمیخوام حالمو بفهمی اینو بفهم که الان حضورت توی تاپیک منه بیشعور آخر بیشعوریه نمیخوام بفهمی حالمو لطف کن دیگه پیام نده نمیخوام قفل کنم تاپیکم رو این اجازه رو دارم دیگه نه؟