2777
2789
عنوان

چرا بی بی چکم اینجوریه خدا لعنتشون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 45 پست
خب اگ كارت ب بي بي لنگه ك چرا فحششون ميدي اگ فحششون ميدي ك بي بي نزن برو ازمايش

ناراحتی؟تو تاپیک کسی که ناراحتت میکنه نیا تو بارداری نمیفهمی من چی میگم شاید خدا کرد تو هم به حال من گرفتار شدی ان شاءالله به حق این شب های قدر دیگه هم پیام نده 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
ناراحتی؟تو تاپیک کسی که ناراحتت میکنه نیا تو بارداری نمیفهمی من چی میگم شاید خدا کرد تو هم به حال من ...

تا پيكا براي ورود همه افراد ازاده با هر نظري

بخاطر همين بد دليت هس ك الان اينجوري

منم زبان دارم ميتونمم تلخ بچرخونمش عوض دعا كردنت

بگم الهي ك ب همين درد بميري

ولي نميكم ن ادم اين حرفام ن دلشو دارم

بهتر توام دلتو گشاد كني شايد بهتر شد

ميتوني ديگ م ريپلاي نكني

ادمي ك ظرفيت ديدن ي باردار رو نداره ارزش هيچ چيزو نداره

تا فردام ريپلاي كن تا فردام نفرين كن مورد نداره برام مهم نيس و نميخونم ديك چرتو پرتات رو

اما عزيزم از اول از بچگيمون هممون خوب ميدونيم اين حرفاي تلخمون اول يقه خودمونو ميگيره

معلوم نيس تاالان برا چندتفر خاستي ك برات اومده

من ك حرفت برام مهم نبودو گذشتم ايشالا خدام بگذره

امشبم شب قدره

باي😚

....‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه میشه نزنم؟سر ماه که میشه میخوام بفهمم ببینم خدا به من نگاه کرده یا نه میبینم نخییییر بی عدالت ...

ببین عزیزم اگه یکیش هاله حتی داره پس بارداری 

بی بی منفی کاذب میشه اما مثبت بهیچ عنوان کاذب نیس

ان شالله خداوند تو این شبا دلت رو شاد میکنه

💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟
ببین عزیزم اگه یکیش هاله حتی داره پس بارداری  بی بی منفی کاذب میشه اما مثبت بهیچ عنوان کاذب نی ...

عزیز دلم خواهری من متاسفانه تجربه مثبت کاذب بودن زیاد داشتم فقطم این نواریا مثبتشون کاذبه حتی برای شوهرمم مثبت شده باور کن توی آب هم گذاشتم مثبت شده

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

این مال امروز صبحه نواری مثبت قطره چکونی منفی

ببین عزیزم اگه یکیش هاله حتی داره پس بارداری  بی بی منفی کاذب میشه اما مثبت بهیچ عنوان کاذب نی ...

عکسشو گذاشتم ببین

عزیز دلم خواهری من متاسفانه تجربه مثبت کاذب بودن زیاد داشتم فقطم این نواریا مثبتشون کاذبه حتی برای ش ...

جدییییی؟؟؟

وای خدا باورم نمیشه آخه من با نواری هرچی دیدم درست بوده چه مثبت چه منفی

اما خواهشا به این اکتفا نکن و یه آزمایش خون بده امیدوارم با خبر خوش و بتای بالا بیای اینجا خوشحالمون کنی

💚💚💚خدارا سپاسگزارم که خیر و صلاح شکوهمندم هم اکنون به سرانجام رسیده وحق الهی من در سایه رحمت او به من میرسد 💚💚💚🌟🌟🌟

چقدر پررنگ و خوشگلم هست بابا برو آز بده این بدون یک درصد شک مثبته خواهری 😇🌹💚

جدییییی؟؟؟ وای خدا باورم نمیشه آخه من با نواری هرچی دیدم درست بوده چه مثبت چه منفی اما خواهشا به ا ...

خدا کنه که همیشه خوشحالی باشی عزیزم امروز موعدم بوده اینقد رفتم آزمایشگاه سر چهارراه آزمایش دادم دیگه روم نمیشه برم پیششون صبر میکنم چند روز بگذره اگه پریود نشدم میرم اما پریود میشم همین امروز فردا

خدا کنه که همیشه خوشحالی باشی عزیزم امروز موعدم بوده اینقد رفتم آزمایشگاه سر چهارراه آزمایش دادم دیگ ...

به حق امیرالمومنین که حقه این بی بی هم عین حقیقت رو نشون میده و مامان شدی دلت که شاد شد به یاد منم باش💖🌹😙

چقدر پررنگ و خوشگلم هست بابا برو آز بده این بدون یک درصد شک مثبته خواهری 😇🌹💚

اینم مال ماه پیشه اینم مثبت شد رفتم دکتر آز بنویسه گفت نواری ها مثبتشون هیچکدوم واقعی نیست ازم گرفتش پرتش کرد سطل زباله بعدم گفت خاک بر سرشون که اینارو روونه بازار کردن 😔 

ناراحتی؟تو تاپیک کسی که ناراحتت میکنه نیا تو بارداری نمیفهمی من چی میگم شاید خدا کرد تو هم به حال من ...

چقد بیشعوری داری نفرین میکنی به حق شب های قدر به درد تو گرفتار بشه . واقعا کهههه خدا اگه بخواد به کشی چیزی بده به دلش نگاه میکنه اگه تا الان بهت نداده حتما سره همین موضوعه که نفرین میکنی و برا همه بد میخوای . مگه بدبخت چی گفت بهت حرف راست زد . انشالله به حق همین شب خدا بهت ارامش بده تا دیگه پاچه نگیری

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
به حق امیرالمومنین که حقه این بی بی هم عین حقیقت رو نشون میده و مامان شدی دلت که شاد شد به یاد منم ب ...

الهی که به حق حضرت علی که امروز روز ضربت خوردنشه به حق دل پاکت هرچی از خدا میخوای بهت بده جز درد و بلا شمام دلت نی نی میخواد؟

چقد بیشعوری داری نفرین میکنی به حق شب های قدر به درد تو گرفتار بشه . واقعا کهههه خدا اگه بخواد به کش ...

شما باشعوری