یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزدلم بشین یه فیلم ببین یا تلویزیونو روشن کن از فکرش دربیای برو تو حال بخواب یا یه اتاق دیگه یه چایی بخور کم کم از سرت میره نگران نباش عنکبوت که کاری نمیکنه تازه یه بار رفته بود تو گوش بابام طفلی خواب بوده دیده گوشش سنگینه داده دوستش با انبر درش اورده خخ😂😊
والا دراز کشیده بودم یه لحظه چراغ رو روشن کردم خیلی بزرگن من چیکار کنم آخه
من هزار پا رو بدنم بود
😑😑😑تصور اوک لحظه برام دردناکه
لرز گرفتم تا نیم ساعت
دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥
یا خدا ☹☹☹ من انقدر از این جک و جونورا میترسم یعنی سکته رو میزنم
مانتومو پوشیده بودم حس کردم یه چیز زبر رو شکممداره میاد بالا دکمه هارو باز کردم با حیغ پرتش کردم پایین
ینی واااای حالا که یادم میاد لرز میگیرم
رف زیر تخت بعد بابام کشتش
دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥