2777
2789
عنوان

دلتنگتم جذابه بی معرفت💔😔

428 بازدید | 75 پست

کاش پای همه سختیامون میموندی و جا نمیزدی و نمیترسیدی عشقم!!! کاش الان کنارم بودی!

امشب تو خیابون دیدمش💔اون منو ندید سوار موتور بود با دوستش همیشه بهش میگفتم خوشم نمیاد با دوستات سوار موتورشی و بری خیابونا اما الان ک نیسم خوب با دوستش تو خیابوناس😔

دلم داره میترکه اون پیراهنی رو پوشیده بود ک از مشهد واسش سوغاتی اوردم....

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ غم انگیز چرا جدا شدین 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

ببین صددرصد حالتو میفهمم چون تجربش کردم ولی باور کن اعتقاد درست اینه گور پدر قبلیا پیش ب سوی بعدیا همیشه موردای بعدی بهترن منتها ما گیر دادیم به همون اسگل خودمون فک میکنیم در دنیا بسته شده.اونقدددد پسر خوشتیپ جذاب اقا تو این دنیا وجود داره واسه عاشق شدن ک نگو😐

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅
چ غم انگیز چرا جدا شدین 

بعدچهارسال دوستی اومد خاستگاری امسال 

بابام مخالفت کرد و اون از مخالفتای شدید بابام ترسید و گف میترسه بابام واسش دردسر درست کنه نخواست جدا بشیم اما من وقتی تردیدو ترسشو دیدم بهش گفتم برو پی زندگیت اگ عاشق بودی ترسی تو وجودت نبود😔

از وقتی دیدمش همینطور دارم اشک میریزم چیکار کنم دلم اروم بگیره😔

به خودت تلقین نکن بخدا جواب میده

#خٌـــ💚ــدایا_شٌــکـرِتـ🧚🏻‍♂️بابَتِ_قَشَنگتَرین_هِدیهِ‌ای_کِـ‌ بِهم‌ دادی🥰🤰🏼❣️
ببین صددرصد حالتو میفهمم چون تجربش کردم ولی باور کن اعتقاد درست اینه گور پدر قبلیا پیش ب سوی بعدیا ه ...

اون شرایط مالی و خانوادگی خوبی نداشت همه میگن خیلی ازش سری اما مگ دل من این حرفا حالییشه؟چشماشوخیلی دوست داشتم همیشه میگفتم بهش چشمات مال خودمه😔

اون شرایط مالی و خانوادگی خوبی نداشت همه میگن خیلی ازش سری اما مگ دل من این حرفا حالییشه؟چشماشوخیلی ...

مال منم چشاش سبز بود سیکس پک پولدااااار خلاصه نگم برات...الان به تخ مم هم نیست.۷ سال باهم بودیم ۷ سال وحشتناک عاشقانه ها! باورت نمیشه در حدی ک تو چت میگفت سلام میگفتم چی شده پکری؟ اونم همینطور.یه رابطه رویایی.ولی بخای میشه خودت نمیخای ک یادت بره.منم فک میکردم فقط خاک گور باعث فراموشیمه ولی تونستم تو هم میتونی

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅