2777
2789
عنوان

دلتنگتم جذابه بی معرفت💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 75 پست
متاسفانه خیلی دیر میفهمیم ک حیف از اشکامون،حیف از خودمون،حیف از عشقمون ک حروم شد☹️

اخ چقد قبول دارم حرفتو...کاش چیزی ب نام قلب و احساس وجود نداشت کاش هیچوووووقت انقد عاشقش نمیشدم

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدچهارسال دوستی اومد خاستگاری امسال  بابام مخالفت کرد و اون از مخالفتای شدید بابام ترسید و گف ...

وا پس الکی جدا شدین خب دوباره آشتی کنین منم بابام مخالف بود الان سه ساله ازدواجیدم ی دخترم دارم سخت نگیرید زمان حل میکنه 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

حرفتو میفهمم با تک تک سلولای بدنم مال منم رفت ولم کرد نامرد بعد 4سال خیلی سخته یهویی بره شوکه بشی اینهنه خاطرات چجوری دلش طاقت اورد

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.
مال منم چشاش سبز بود سیکس پک پولدااااار خلاصه نگم برات...الان به تخ مم هم نیست.۷ سال باهم بودیم ۷ سا ...

توروخدا ینی میتونم؟دارم نابود میشم دلم میخواد بمیرم

چیشد ک رابطه تون تموم شد

وا پس الکی جدا شدین خب دوباره آشتی کنین منم بابام مخالف بود الان سه ساله ازدواجیدم ی دخترم دارم سخت ...

ترسید طوری ک دیگ نمیخاد بخاطر بمن رسیدن قدمی برداره😔

مال منم چشاش سبز بود سیکس پک پولدااااار خلاصه نگم برات...الان به تخ مم هم نیست.۷ سال باهم بودیم ۷ سا ...

وای عزیزم چرا رفت به چه دلیلی؟؟

اخ چقد قبول دارم حرفتو...کاش چیزی ب نام قلب و احساس وجود نداشت کاش هیچوووووقت انقد عاشقش نمیشدم

شاید بعد چندسال بخودت بگی لعنت بمن ک چقد غصه خوردم برا چیزی ک الان برام ذره ای ارزش نداره،البته دور از جونت،ببخشید،

هر دختری ازین روزا گذرونده ،فقط باید از ذهنت بیرونش کنی و خودتو ب خدا بسپاری،شک نکن آروم میشی عزیزم،با خودت فکرکن آیا اونم مث تو الان داره غصه میخوره؟!معلومه ک نه،پس چشای قشنگتو برا هرکسی اشکی نکن😍😍😍😍😍

حرفتو میفهمم با تک تک سلولای بدنم مال منم رفت ولم کرد نامرد بعد 4سال خیلی سخته یهویی بره شوکه بشی ای ...

وقتی دل پدر و مادرمو ب خون کردم بخاطرش اما حاضر نشد مردونه و محکم وایسه ب پام و جا نزنه..بهم گف از بابای تو هرکاری برمیاد و واسم شایددردسر درست کنه و ...چطور میتونن بعد چهارسال بزارن برن؟کاش ماهم از سنگ میشدیم

شاید بعد چندسال بخودت بگی لعنت بمن ک چقد غصه خوردم برا چیزی ک الان برام ذره ای ارزش نداره،البته دور ...

من بار اول بعد 5ماه تونستم ولی الان ک برگشت ولی بازم رفت برام خیلی سختر شده 1ماهه

وای عزیزم چرا رفت به چه دلیلی؟؟

گف درس نخون نرو سرکار بعدن .من دنیارو میریزم زیر پات گفتم نه.خیلی جا خورد خیلی سعی کرد راضیم کنه ولی کی از خودم و ارزوهام مهمتر😞الانم واقعا هیچ ارزشی برام نداره حتی باورم نمیشه خودم چه گریه ها و شب بیداریا براش نکشیدم😐

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅
شاید بعد چندسال بخودت بگی لعنت بمن ک چقد غصه خوردم برا چیزی ک الان برام ذره ای ارزش نداره،البته دور ...

قربونت برم مهربونم...امشب من مث دیوونه ها تو خیابون ب هرکی میرسید زل میزدم ببینم خودش هست یان وقتی دیدمش انگار داشتم پرواز میکردم اما وقتی دیدم با رفیقشه و رو لباش خندس و اصلا منوندید دلم شکست😔

وقتی دل پدر و مادرمو ب خون کردم بخاطرش اما حاضر نشد مردونه و محکم وایسه ب پام و جا نزنه..بهم گف از ب ...

نمیدونم فک کن اگ من قهر میکردم بلاک میکردمش خودشو میکشت بخدا حتی دیدم یبار رفته زیر سرم ولی ببین بعد اخرین بار ک همو دیدیم سینما هم رفتیم شامم خوردیم 3روز بعد نامرد گفت کات خیلی جدی بلاکمم کرد اخه مگ من چیکار کرده بودم😢😢