2777
2789
عنوان

حس خوب به شوهر....خر و پف شوهر!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 104 پست

خر و پف نمیکنه... یه بار کرد من اعصاب نداشتم نصفه شبی دماغشو گرفتم چندثانیه نفسش بند اومد بیدار شد پهلو کرد خوابید خوب شد من راحت شدم 😐

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم نظامیه چن روزخونس شباخرومف خیلی کم میکنه منم بیدارش میکنم اونم پامیشه بوسم میکنه بعدم میخابع الانم خونه نیس دلتنگشم

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

دورش بگردم، خیلی خروپف های وحشتناکی میکرد، از وقتی داروی فشار خون میخوره خروپف نمیکنه، آخه این چه تاپیکی بود زدی، دلم برای خروپفاش تنگ شد 😟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
شوهر من یه بالش زیر سرش میذاره یه بالش زیر بازوش یه بالش زیر پاش یه بالش دیگم زیر اون پاش ینی عاشقش ...

پش شما کوشی ؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شوهرم فوق العاده مهربون و فدا کاره یه دونه سیب داشته باشه میاره خونه برا من حتی اگه قهر باشیم 

خوش ب حالت ما سر غذا رحم نمیکنیم بهم 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

برام مثه لالایی شده. کلا با صدای نفسای دخترم و شوهرم میخوابم😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

دلم میخواد یک تاپیک بزنم با این عنوان مردان مظلوم ترین موجودات دنیا

بدبخت ها عمرشون که خیلی از خانمها کوتاه تره 

دوما بیشترشون درگیر چشم بهم چشمی و دنگ وفنگ های خانم ها هستن

سوما ۴۰درصد مردای ایرانی کارگر و زحمت کش هستن و واقعا جونشون در میاد 

خیلی هاشون از خودشون به خاطر زن و بچشون میزنن 

گناه دارن اخه

خدایا شکرت 
خوشبحالتون خور و پف ميكنه  شوهر من كه همش ميگوزه تو خواب هر شب از بو گند چس و گوزش بيدار ...

بهش عرق نعناع و زنیان بده

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩