2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 37 پست
من استادشم  چون دخترم الرژیم داشت وداره حتی گوجه و مشتقات گاوی مثل کیک بیسکویت شکلات اینا ک ...

همه اینایی که گفتید رو توی لیست ممنوعه م نوشتم و مد نظر دارم.. توکل بر خدا.. انشاا برا منم همینجور آروم باشه.. 

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
کم کم خوابش کم میشه و تو در حسرت همین روزها خواهی ماند بعدم نی نی که درد نداره خوب میخوابه فقط ببین ...

بیحال یعنی چجوری

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بجز گوجه و کاهو و کلم بقیه رو میخورم

همچسن گفتی خداییش رعایت کردم.. 🤣 آخه من لیستی که نوشتم خیلی چیزارو نباید بخورم خیلیییی چیزا.. میخوام یه مدت رعایت کنم واقعا به امید خدا تا شبا هم خودش راحت باشه هم ما

بیحال یعنی چجوری

مثلا بیدار میخوای بکنیش بعد یه خواب خوب مثلا یکساعته بچه ای که بیحال نیست به خوبی بیدار میشه بدنشو کش و قوس میده و به اصطلاح خواب در میکنه بچه بیحال ممکنه چشماشو باز کنه ولی پلکاش سنگینه دوباره خواب میره بدنش ول و شله 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

همچسن گفتی خداییش رعایت کردم.. 🤣 آخه من لیستی که نوشتم خیلی چیزارو نباید بخورم خیلیییی چیزا.. میخوا ...

خب شربت خاصی دکتر بهش نداده؟دکتر یه قطره داد هر وقت دل پیچه داشت گفت بهش بده الان اسمش یادم نیست ،خونه رفتم براتون میفرستم اسمشو

مثلا بیدار میخوای بکنیش بعد یه خواب خوب مثلا یکساعته بچه ای که بیحال نیست به خوبی بیدار میشه بدنشو ک ...

نه کش و قوس میاد😅

ببینم یه نصیحت خواهرانه 

اگه در کنار کولیک بد بخوابی و بی قراریم داره به الرژی شک 

کن و ۴ روز  فقط مرغ ساده بدون پیاز و زرد چوبه 

برنج ساده بخور

حتی کره و روغن حیوانی هم حذف

دقیقا ۳ ماه زجر کشیدم یادم‌میفته میخوام زمینو چال کنم تا اخرش فهمیدم الرژی داره که ۱۸ساعت ۲۰ ساعت یه بند نمیخوابه خونم دفع کرد دکترا ناحساب فهمیدن تازه

اما انقد شدید شده بود که تا ۵ ماهگی دیگه فقط زجه میزدیم جفتمون دیگه با رژیمم جواب نگرفت سر اخر شیر خشکی شد و آرامش روح و روان مام برگشت 

ولی خودش الان منع غدایه نسبت به الرژنا

۸روز مونده به زایمان..از الان توی فکرشم

نه بابا نگران نباش انقدرم سخت نیست وای من فکر میکنم بخاطر سوره والعصر بچم صبور شد،چون خیلی تو بارداری میخوندم

دورت بگردم حساس نباشه من فکر کردم به دنیا اومده منم از بس وسولس به خرج دادم آنقد لوس  شد

من چون گریه های شبانه بچه های اطافیانمو دیدم میگم رعایت کنم تا به امید خدا نتیجه بگیرم