2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

كجا تلگرا م ؟!  براي امنيت و جلوگيري از هك

فکر کنم حساب بانکی میگن

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

اگـکارت بانکو میگی اگ اس ام اس بانکت فعاله ک برات پیام اومده ک برنامه اش  رو دانلود،کنی... بانکـملی اپلیکیشن ۶۰هست. تو اپلیکشن ی برنامه دیگس ب اسم رمزبان اونم دانلود میکنی. بعد،میری عابربانک مورد،نظر و یسری کارا میکنی منم امشب میرم انجام بدم برا رمز. فیلم اموزشیشم تو سایت دانلودزاپلیکشن هست.تو نت هم بزنی هست. با اینکار دیگه هروز نیاز نیس بری عابر بانک تو خونه هروقت ب رمز دوم نیاز داری ی رمز یکبارمصرف ۶۰ثانیه ای میده بهت

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
خیلی وقته باب شده مثلا باهاش میتونی تو خونه شا رژ بگیری یا قبض پرداخت کنی و خیلی کارهای دیگه

این که با رمز دومم میشد الان رمز دوم از ۱خرداد غیر فعال کردن حالا رمز یبار مصرف نمیدونم دیگه ج صیعه ای

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.