2821
2789
عنوان

کیا افسرده بودن و درمان شدن؟؟بیاید

204 بازدید | 23 پست

من بیشتر اوقات دپرسم.همش تو گذشته سیر میکنم

به اشتباهاتم فکر میکنم هیچ قدمی برا ایندم برنمیدارم.حس خوبی نسبت به زندگی و ایندم ندارم نمیخام اینجوری باشم میخام شاد باشم 

به اتفاقاتی که قراره بیفته هزار بار فکر میکنم اگه اینجوری شه چیکار کنم چی بگم؟؟فلانی اینو گفت چرا جوابشو ندادم دفه دیگه چی بگم؟همش این سوالات زندگیمو پوچ کرده .

واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘

وای منم اینجوریم🙁🙁😔😔

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دارو هم مصرف می‌کنی؟

نه هیچی مصرف نکردم میخام باردار شم میخام قبلش بهتر شم 

مدت درمانش چقده؟

ببین ارزش داره دنبال خرفای خاله زنکیشون بگردی یا نه؟

ببین چیزی نصیبت میشه که به گذشته فکر کنی ؟

همش بی فایدس عزیزم

ببین اهدافت چیه و براشون برنامه بریز برو جلو 

در ضمن ورزش هم خیلی عالیه برای اینکه حالتو خوب کنه

یکی دیگه هم اینکه نماز شب بخون چنان آرامشی میگیری و خیر و برکت میاد توی زندگیت که خودت لذت میبری 

تا خودت نخوای کسی نمیتونه حالت رو خوب کنه 

خودت حال خودتو خوب کن و از گذروندن وقتت به بطالت  دست بکش 

هر کیم که در حقت بدی کرده واگذارش کن به خدا و افکار منفی رو با گفتن استغفار و لعنت بر شیطان از خودت دور کن 

موفق باشی

یاعلی

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

دکتر به من گفت فکر کن هر اتفاقی که برات افتاده و خواهد افتاد به مصلحت و نفع  تو بوده و طبیعت در عوضش به تو پاداش بزرگی میده.  .اگه بتونی این یه جمله رو عملیش کنی افسردگیت برطرف میشه

چند وقته که این افکار رو داری

فک کنم از وقتی دبیرستانم تموم شد.پنج یا شش ساله

از اجتماع فراریم.اصن اعتماد به نفس ندارم.

اول  مشاوره میرفت یه مدت نرفت بیماریش تشدید شد بعد دکتر دیگه قرص تجویز کرد

چن ماه قرص خورد؟بعدش دیگه کامل خوب شد افسردیگش برطرف شده؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792