2777
2789

مرع رو خوب توی روغن خوب سرخ میکنم بعد توی همون روغن پیاز و سیر  و زردچوبه فلفل سیاه و دارچین و زعفرون و رب گوجه یا (قره قروت )رو تفت میدم بعد اب میریزم وقتی جوش امد مرغ رو میزیرم توی اب تا پزه. همه هم میگن خوشمزه میشه

مرغتو سرخ کن بذار کنار. بعد پیازسرخ کن و رب و توش تفت بده تا رنگش باز بشع.بعد مرغاتو بچین تو یه قابلمه (ترجیحا اندازه قابلمه ات طوری باشه که یه ردیف مرغ بچینی کفش نه اینکه مرغات روهم روهم باشن) و بعد سسی که آماده کردی رو بریز رو تکه های مرغت و بعد از کنار قابلمه طوری که آب روی  سس های روی مرغات نریزه و بعد چوب دارچین و فلفل دلمه ای و لیمو عمانی و حبه سیر رو بذار لابلای مرغات .و بذار جوش بیاد البته لیمو عمانی رو قبل انداختن بذارش تو آب جوش و بعد که آب مرغت جوش اومد و شعله رو کم کردی لیمو عمانی رو بنداز توش.

و البته نمک هم بزن من نمک رو آخرای پخت میزنم.خیای مجلسی و خوشمزه میشه.

نوش جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم رفت بگم اینا رو ک با آب مرغه قاطی کردم میذارم روی مرغه میذارم 1ساعت دیگه بپزه 

با این روش هم مرغتون بوی بد نمیده هم خیلی خوشمزه میشه من از ادویه زیاد بدم میاد داخل غذا فقط ادویه هام همون زردچوبه فلفل قرمز با نمک وپودر سیر هست همین 

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.

من مرغ ها رو جدا خوب سرخ میکنم بعد پیاز رو رنده درشت میکنم و سرخ میکنم هویج رو بصورت اریب و نسبتا درشت خورد میکنم همراه با پیاز تفت میدم بعد زردچوبه و فلفل سیاه و خیلی کم فلفل قرمز و ادویه خورشتی میزنم بعد رب میزنم یکم تفت میدم بعد گوجه رنده شده اضافه میکنم و تفت میدم تکه های مرغ رو توی قابلمه میچینم لابلاشون فلفل دلمه ای حلقه شده میذارم سسی که درست کردم هم میریزم لبلاشون بعد آب میرزم انقدر که روی مرغ ها رو بگیره بعد زیر شعله رو زیاد میکنم تا موقعی که آب بجوشه آب که جوشید شعله رو ملایم میکنم میذارم یکساعت بجوشه نباید زیاد بجوشه چون مرغ ها له میشن یه ربع آخر هم زعفران دم کرده اضافه میکنم عالی میشه

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
من تعریف میکنن اصولا اطرافیانم  پیاز تفت میدم  هویج حلقه میکنم اگه دوست ندارین دوقسمت ...

منم هویج و فلفل دلمه میریزم عاشقشم

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.

مرغم اینجور میشه

پس کی سرخ میکنی😕

سرخ نمیکنم تمام سعیمو میکنم سرخ کردنی هامون کمتر بشه بخاطر سلامتی...

مگه مهمون زیاد داشته باشم برای اینکه وانره کمی فلفل نمک میزنم سرخشون میکنم با کره وروغن... بعد سس رو میریزم روش

وقتی هم مرغ میخرم میگم با پوست برام پاک کنه با پوست بسته بندی میکنم قبل پخت پوستشو میکنم میندازم دور اینجوری طعمش تو فریزر کمتر تغییر میکنه 

کسی که بخواد کاری رو انجام بده راهش رو پیدا میکنه وکسی هم که نخواد بهانه اش رو...

من داخل مرغم از هویج ودلمه استفاده نمیکنم بنظرم طعم خوبی ب مرغ نمیده فقط وفقط پیاز 

طعم فلفل دلمه مرغ رو داغون میکنه،فلفل فقط واسه پیتزا خوبه۲😂

آره موافقم من موندم چرا داخل همه غذایی دلمه باهویج میریزن