بچه ها مامانم شایدازاول ماه رمضان تاحالا سه چهاربار افطاردرست کرده چه مهمان باشه چه نباشه همش خودم درست میکنم حتی سحری هم خودم درست میکنم میزمیچینم غذامیزارم جمع میکنم خواهرم عقدکرده میگه ولم کن من کندم نمیتونم زودغذادرست کنم و اصلا دست نمیزد.الان من سرماخوردم رفت دودقیقه تواشپزخونه بعد گفت من میخوام بانامزدم برم بیرون غذارودرست کن گفتم من نون پنیر میخورم واسه افطارم😏 خیلی عصبیم احساس میکنم ازم سواستفاده میکنه!!!! حسم درسته یا من خیلی بدشدم 😓😓😓
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند ..بنده هم مثل شمام خونه مادرم ک میرم چهل نفر اونجان شاید بیستودونفرشون زنن فقط میگن فلانی شام چیه خو مگه من کزتم بمنچه . ادما تو رودربایسی میندازن . اه
توبد نشدی خاهرم سو استفاده نمیکنه ولی خب هر خونه ای یه تنبل داره یه زرنگ و سریع اونا هم به شما متکی شدن منم اجیم مثله شماس من متاهلم هر وقت میام دوتا بچمو ومیندازم گردنش الانم داره افطار درس میکنه من دارم چت میکنم