2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زده بهم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 56 پست
به نامزدم گفتم حالا میای یا نه.اولش گفت حالا چه فرقی میکنه مامان منم دعوت کرده تو بیا! منم قاطی کردم ...

ایول  

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونا بگه بعد از شام یه سر بیاین پیشمون ن اینکه با پسرش بگا خونواده زنتو بپیچون بیا پیش من

اره میتونه هزارتا کاره دیگه هم بکنه

بی خیال به همه چیز مثبت نگاه کن بخاطر ارامش خودت

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
واقعا میتونی اینکارو بکنی؟خوش به حالت

یکبار من اومدم پیش مادرشوهرم یحرفی زدم اون سریع زنگزد گذاشت کف دست خاهرش ،خاهرشم ک خاله شوهرم باشه زنگ 10بار زده بمن منم بیرون بودم

بعد زنگ زدم مادرشوهر گفتم واقعن نمیتونستید صبرکنید یکم بگذره بعد راپرت بدید 

چرا ایشون زنگ زده بمن ینی چی این چ کاریه

🖤

عیب نداره خوشگلم،مهم اینه که همسرت پا به پات باشه،حالا اون تلفن زد یه چی گفت تموم شد،تو هنوز میخوای ...

متاسفانه یه اخلاق بد دارم این رفتارای زشت خیلی به همم میریزه

نمیدونم چجوری اصلا بهش فک نکنم😑

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍
دقیقا وقتی نامزد بودیم این اتفاق برا منم افتاد.مامانم ناهار دعوت کرده بود نامزدمو.مادرشوهرمم میدونست ...

چه پررووو

اگه عین این رفتارو با خودشون بکنی زمینو از عصبانیت گاز میگیرن ولی واسه خونواده عروسشون اصصصلا اشکالی نداره

اینکارو ک کنه دیگه نمیره چوقولی کنه مادرشوهرش

ای بابا خواهر جان خب بره چوقولی کنه!چی از این دوستمون کم میشه؟کار اشتباهی که نکرده،عوضش مادرش با این کار خودشو میاره پایین،واقعا انقدر ارزش پیگیری و اعصاب خوردی نداره   

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد  
خب بانو چرا اصلا گفتی مامانم دعوت کرده میگفتی امشب نمتونیم مامان جون فردا شب تموم مامان منم حساسه ب ...

عزیزم اگه دقیق بهش نگی کنجکاوی میکنه میگه چرا؟کجایین؟کی دعوتتون کرده؟

منم حوصده ندارم بخاطر دل اون خودمو دروغگو بکنم

یکبار من اومدم پیش مادرشوهرم یحرفی زدم اون سریع زنگزد گذاشت کف دست خاهرش ،خاهرشم ک خاله شوهرم باشه ز ...

خیلی خوبه که راحت حرفتو بهش میزنی اینطوری خودخوری نمیکنی و اذیت نمیشی.من تازه بعد از پنج سال اینکارو میکنم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
متاسفانه یه اخلاق بد دارم این رفتارای زشت خیلی به همم میریزه نمیدونم چجوری اصلا بهش فک نکنم😑

اینجوری خودتو فقط پیر میکنی دوستم،از زندگیت لذت ببر،اجازه نده هر کس و هر حرفی حالتو تحت تاثیر قرار بده،اولاش شاید غیر ممکن به نظر برسه ولی بعدش انقدر راحت میشی که خدا میدونه  

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد