2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زده بهم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 56 پست
چه پررووو اگه عین این رفتارو با خودشون بکنی زمینو از عصبانیت گاز میگیرن ولی واسه خونواده عروسشون اص ...

بعله آخه خودشون آسمون پاره شده اینا افتادن پایین.از ما بهترونن با ما فرق دارن!

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا توانمندی میگفت ناهار بیا .نمی شد برم پدرشوهر بعدا میگفت اونروز غذاپخته بودیم نیومدی  امروز نپختیم .البته خوشبختانه الان نمیبینیمشون 

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم

حالا اینک خوبه مادر شوهر من هر جا خونه فامیل شوهرم دعوت میشیم تا میایم برسیم تلفن کشمون میکنه شوهرمم هول میکنه گاز میده..منم اولین جاییک دعوت بودیم گوشیمو سایلنت کردم ویبره اشم خاموش کردم رسیدم هزار بار گفت چرا هیچکدوم ج تل نمیدین گفتم اِ عصر خوابیدم یام رفت درستش کنم...مهمونی دوم ک دعوت بودیم ب شوهرم گفته بود 7 و نیم اونجا باشین منم کلی معطل کردم ی ربع ب 8 رسیدیم خودشون گذاشتن دم افطار اومدن😐 حالشون خوش نیس کلا

خودشم ک دعوت نکرده اصلا 

اینجوری خودتو فقط پیر میکنی دوستم،از زندگیت لذت ببر،اجازه نده هر کس و هر حرفی حالتو تحت تاثیر قرار ب ...

این اعصابمو خورد میکنه که شوهرم میدونه رفتاراشون چقد بد و بی منطقه ولی خیلی جاها چون خانوادشن الکی توجیه میکنه

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍
عزیزم مدلشون اینجوری نیس که خودت خودتو دعوت کنی اون میگه من امشب دعوتت کردم میای یا ن؟

حالاشوهرت چی گفته؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
چرا ناراحت میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

علت خاصی نداره اون موقعها که زنگ میزنه خب دلش تنگ شده که زنگ میزنه دیگه دلش خواسته پیشش باشم بعد حونه کس دیگ باشم خب دلش میگیره دیگ 

حالا من سه چهار روز یه بار حتما میرم خونه مامانم ولی خب ته تغاریم مامانم عادت به دوریم نداره حساسه روم

عزیزم اگه دقیق بهش نگی کنجکاوی میکنه میگه چرا؟کجایین؟کی دعوتتون کرده؟ منم حوصده ندارم بخاطر دل اون ...

خب اگ چهار بار هرچی گفت بگی نه امشب نمیتونیم خودت و شوهرت هماهنگ وارد جزییات هم نشی عادت میکنه کنجکاوی نکنه

بهش گفته نمیشه اون دیشب دعوتمون کرده

خب دیگه خلاص فعلا چیزی نگو تا یه روز وفتی شوهرت بود حضوری بش بگو .بگو ولا من بهتون گفتم بعد شوهرم زنک زد گفت مادرم گفت زنگ اینجور گفته منکه باشما اختلافی ندارم پس میمونه دروغ وراست گفتن یعنی منظورتون اینبود من دروغ میگم که زنگ زدی به شوهرم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
خب اگ چهار بار هرچی گفت بگی نه امشب نمیتونیم خودت و شوهرت هماهنگ وارد جزییات هم نشی عادت میکنه کنجکا ...

آره کنجکاوی دیگه نمیکنه ولی یه جوری قیافشو میکنه مث برج زهرمار از صدتا فحش بدتره

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍