2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زده بهم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 56 پست
دقیقا وقتی نامزد بودیم این اتفاق برا منم افتاد.مامانم ناهار دعوت کرده بود نامزدمو.مادرشوهرمم میدونست ...

اخرش چکار کردی

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من جات باشم زنگ میزنم میگم مادرجان مم بشما گفتم جایی دعوتیم باز رفتی زنگ میزنی ب شوهرم میگی فل ...

عزیزم این کار خودش تنش میسازه     سر همه چی زود کنترلتونو از دست ندید

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد  
عزیزم من جات باشم زنگ میزنم میگم مادرجان مم بشما گفتم جایی دعوتیم باز رفتی زنگ میزنی ب شوهرم میگی فل ...

همیشه اینجوره

تازه الان شوهرم اول تلفنشو جواب نداده که زنگ زده به من

در حالت عادی اصلا به من نمیزنگه فقط و فقط به پسرش

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

بیچاره شاید تدارک دیده بود دلش نیومده تنها باشه گفته به شما هم بگه واسه همین گفته حالا یه زنگم به شوهرت بزنه شاید نظرتون عوض شده باشه 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
ولش کن مادره دلش میخواد بچشو ببینه بی تاب شده بی خیال

میتونا بگه بعد از شام یه سر بیاین پیشمون

ن اینکه با پسرش بگا خونواده زنتو بپیچون بیا پیش من

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍
اخرش چکار کردی

به نامزدم گفتم حالا میای یا نه.اولش گفت حالا چه فرقی میکنه مامان منم دعوت کرده تو بیا! منم قاطی کردم گفتم اصلا نه من میام نه تو بیا.

پاشد مثل بچه ی آدم اومد😁

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
مدلشون اینجوری نیس اگه اینجور بهش گفتی صاف بهت میگه ن من امشب شرایطشو دارم

خوب شما هم بگو منم امشب شرایطش رو ندارم 

زیادی گنده نکنید مسائل رو 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!