2777
2789
عنوان

علائم بارداری پوچ چیه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 148059 بازدید | 120 پست
میدونم از نظرت خیلی گذشته ولی من الان دیدم میشه بگی چیشد منم الان ۵ هفتمه ولی تو سونو زده حدود ۴ هفت ...

چون سن جنین رو از زمان لقاح حساب میکنن گلم ک معمولا دو هفته با زمان پری تفاوت داره نگران نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پوچ نبود الانم دخترم به دنیا اومده سه ماهشه😍😍😍😍

خداروشکر عزیزم😍😍خدا دختر گلتو واست حفظ کنه❤️❤️میشه لطفا بگی تو چند هفته جنین و توی سونوگرافی دیدن؟من ۶ هفته و ۵ روز جنین نداشتم،خیلی نگرانم‌میخوام تا آخر ۸ هفته صبر‌کنم‌ولی طاقت ندارم،دو روز هم هست که لک‌قهوه ای دیدم کلا نا امید شدم دیگه،میشه یه راهنمایی کنی؟!

و اینکه شما هم سن بارداریت با سونوگرافی فرق داشت؟

خداروشکر عزیزم😍😍خدا دختر گلتو واست حفظ کنه❤️❤️میشه لطفا بگی تو چند هفته جنین و توی سونوگرافی دیدن؟ ...

عزیزم چیشد میشه بگی من واقعا ناراحتم 2 بار سقط داشتم الان باردارم سونو میگه 4 هفته و 6 دکتر میگه 6 هفته لک هم دارم گفتن دو هفته دیگه بیا دارم دق میکنم دیگه تحمل سقط ندارم 😔😔😔😔😔

من ۴ هفتگی رفتم سونو زد قلب تشکیل نشده خیلی زود رفتم دکتر گف فعلا نرو الان ۹. هفته و ۴ روزنه هنوز نرفتم استرس دارم هیچ علائمی ندارم جز سینه هام بزرگ شدن حتی لک بینی ندارم 

دلمو شکوندی خدا من ک هدیه قشنگتو دوس داشتم چرا آخه 😔

سلام خانمی این تاپیکتو من دیدم میشه بگی هفته چندم رفتی فلبشو دیدی منم شرایط شما رو دارم خیلی نگرانم. کیسه زرد و فتال پل دیده شد ولی قلب نبود خیلی نگرانم . توروخدا جوابمو بده خیلی نگرانم

خداروشکر عزیزم😍😍خدا دختر گلتو واست حفظ کنه❤️❤️میشه لطفا بگی تو چند هفته جنین و توی سونوگرافی دیدن؟ ...

عزیزم من دیر اومدم اینجا وضعیت شماچطور شد؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💜