یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم من الان پنج هفته و چهار روزمه تو سنوم نوشته کیسه خالیه بنظرتون تو دو هفته دیگه تشکیل میشه شما جنینتون تشکیل سده بود؟
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
سلام عزیزم چی شد بارداریتون الان منم دقیقا شرایط شما رو دارم
خواهر نی نی من الان۴ماهشه😂و داره نق میزنه
نگران نباش
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
سلام عزیزم بارداری شما چی شد من الان دقیقا شرایط شما رو دارم فقط ساک بارداری هست
صبر کن تا ۱۰هفته
خواهر نی نی من الان۴ماهشه😂و داره نق میزنه نگران نباش
خدا رو شکر خدا براتون نگهش داره😍
من تجربه دوتا سقط دیگه رو دارم البته پوچ نبودن تو هفته های ۶ و ۹ قلبشون دیگه نزد یه جورایی از سقط ترسیدم از درد کشیدنش و ناراحتی روحیم که دیگه نگم البته یه گل پسرم دارم فداش بشم
حتما👍یکم به بعد میرم هر چند خیلی تحملش سخته تا ۲۰ روز دیگه هزار تا فکر میاد و میره😮💨
به جاش دعا بخون من دنیا رو سرم خراب شد هر بار میرفتم دکتر میگفتن ی چیشه نی نی خداروشکر الان صحیح و سلامته
بارداری پوچ عزیزم .منم تجربه ش رو داشتم . باید سقطش کنی اگه خودش نشد . اشکالی ندارد .غصه نخور . دکتر به من گفت بچه ای که بخواد با مشکلات زیاد ژنتیکی به دنیا بیاد معمولا تبدیل به بارداری پوچ میشه . انشاالله بعدی سالم و زیبا باشه