یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پریودم نامنظمه بهداشت طبق اولین روز اخرین پریود گفت ۸ هفته رفتم سونو یه ساک ۶ میلی بود بود جنین و کیسه زرده سونو گفت زیر ۵ هفته ای و امکان داره بخاطر پریودت لقاح دیر انجام شده باشه ولی من خیلی میترسم تشکیل نشه
قربونت برم ممنون از انرژی مثبتی ک بهم دادی🙏😘 بخدا انقد حالم بده بی حال افتادم حالت تهوعم دارم 🤦 ...
خواهش میکنم عزیزم خیالت راحته راحت باشه مطمئن میگم بهت که نی نی تو میبینی 6 هفته زوده برای تشکیل جنین همین که کیسه زرده تشکیل شده عالیه وتبدیل میشه به جنین .حالت تهوع هم که داری نشون میده بارداریت نرماله من هیچ علایمی نداشتم سینه هام درد میکرد که بعداز 7 هفته دردش از بین رفت .میگن تو بارداری پوچ علایم یهویی از بین میره انگار نه انگار که بارداری منم دقیقا همینطورم الان.شنبه میرم بیمارستان سقط کنم
و بدیش اینه این استرسا تمومی نداره بعد قلب غربالگری و ....تازه بعد زایمانم تمام نمیشه امروز میگی چرا گردن نگرفته فرداش چرا غلط نمیخوره بعد دندوناش کو راه نمیره و..... دور از جون تا بمیریم همینه و هیچوقت عادت نمیکنیم و همش استرس داریم