2777
2789
عنوان

علائم بارداری پوچ چیه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 147734 بازدید | 120 پست
منم بارداریم پوچه دوهفته پیش رفتم سونو ساک 21 میلی بود ولی جنین نبود گفتن پوچه ولی 2 هفته هم صبرکن د ...

آخی عزیزم متاسفم خیلی سخته😞

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم
خداکنه خیلی نگرانم😞 یعنی میشه؟؟؟ وای خدا

آره میشه شما زود رفتی سونو واسه همین جنین رو ندیدن. من خودم چون بارداری پوچه خیلی تحقیق کردم تو نت ، خیالت راحت صد درصد میبینیش نی نی نازتو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میشه شما زود رفتی سونو واسه همین جنین رو ندیدن. من خودم چون بارداری پوچه خیلی تحقیق کردم تو نت ، ...

قربونت برم ممنون از انرژی مثبتی ک بهم دادی🙏😘

بخدا انقد حالم بده بی حال افتادم حالت تهوعم دارم 🤦‍♀️

شما کی رفتی سونو؟

من پریودم نامنظمه بهداشت طبق اولین روز اخرین پریود گفت ۸ هفته رفتم سونو یه ساک ۶ میلی بود بود جنین و کیسه زرده سونو گفت زیر ۵ هفته ای و امکان داره بخاطر پریودت لقاح دیر انجام شده باشه  ولی من خیلی میترسم تشکیل نشه

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
قربونت برم ممنون از انرژی مثبتی ک بهم دادی🙏😘 بخدا انقد حالم بده بی حال افتادم حالت تهوعم دارم 🤦‍ ...

خواهش میکنم عزیزم خیالت راحته راحت باشه مطمئن میگم بهت که نی نی تو میبینی 6 هفته زوده برای تشکیل جنین همین که کیسه زرده تشکیل شده عالیه وتبدیل میشه به جنین .حالت تهوع هم که داری نشون میده بارداریت نرماله من هیچ علایمی نداشتم سینه هام درد میکرد که بعداز 7 هفته دردش از بین رفت .میگن تو بارداری پوچ علایم یهویی از بین میره انگار نه انگار که بارداری منم دقیقا همینطورم الان.شنبه میرم بیمارستان سقط کنم

خواهش میکنم عزیزم خیالت راحته راحت باشه مطمئن میگم بهت که نی نی تو میبینی 6 هفته زوده برای تشکیل جنی ...

ممنون عزیزم انشالله ک دیگه هیچوقت تجربه نکنی🙏

من پریودم نامنظمه بهداشت طبق اولین روز اخرین پریود گفت ۸ هفته رفتم سونو یه ساک ۶ میلی بود بود جنین و ...

سونو درست گفته شما 8 هفته نیستی .من با حساب پریودم 8هفته بودم رفتم سونو گفت 7هفته ای وساک 21 میلی هست ولی ساک شما خیلی کوچیکه معموله هفته ات پایین تره .

درضمن نوشتی ساک وجنین وکیسه ررده بود خوب پس چرا نگرانی

سونو درست گفته شما 8 هفته نیستی .من با حساب پریودم 8هفته بودم رفتم سونو گفت 7هفته ای وساک 21 میلی هس ...

نه فقط ساک ۶ میلی بود کیسه زرده و جنین دیده نشد

ان شاءالله شما هم بارداری راحتی داشته باشی ونی نی سلامت بیاد بغلت .منم دعا کنین زودی تموم بشه این قض ...

انشاالله ک بعد از این یه نی نی سالم وصالح نصیبت بشه🙏🤲

میدونم الان چ استرسی میکشی منم مثل توم😞

و بدیش اینه این استرسا تمومی نداره بعد قلب غربالگری   و ....تازه بعد زایمانم تمام نمیشه امروز میگی چرا گردن نگرفته فرداش چرا غلط نمیخوره بعد دندوناش کو راه نمیره و..... دور از جون تا بمیریم همینه  و هیچوقت عادت نمیکنیم و همش استرس داریم