2777
2789
عنوان

از بس شبا خواب میبینمممممممم کلافم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 49 پست

قبل خواب زیاد فکر میکنی؟

من ادامه فکرامو تو خواب میبینم😕

بیدار میشم له لهم

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل خواب زیاد فکر میکنی؟ من ادامه فکرامو تو خواب میبینم😕 بیدار میشم له لهم

من نگا مثلا بعضی خوابام اینجوریه که هررررچی تو بیداری اون روز واسم اتفاق افتاده یا حرفشو زدم یا فکر کردم باهاش داستان تخیلی میسازه تحویلم میده

من نگا مثلا بعضی خوابام اینجوریه که هررررچی تو بیداری اون روز واسم اتفاق افتاده یا حرفشو زدم یا فکر ...

😅روحت خلاقه

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
وا چ حرفا من چن وقته اینجوریم و اصلنم افسرده نیستم😥😁

ان شاالله که نباشی ولی وقتی روانشناس این حرفو ب من زدم منم زدم زیر خنده گفتم من؟؟؟؟ عمرا !!!! متاسفانه پیگیر نشدم و روز به روز حالم بدتر شد

احمق بی سواد شاید روزیبتواند حقیقت را درک بکند؛ولی احمق با سواد،هرگز نمی تواند حقیقت را بفهمد...!چون خیال می کند دانا است...