2777
2789

پسر من ۴ سال و ۲ ماهشه. صبح تا ظهر مهد میره اما ظهر تا میرسه میره سراغ تی وی و تا شب که بیداره میخاد ببینه مگر ببرمش پارک یا یه کم خودم باهاش بازی کنم و کتاب بخونم تا خاموشش میکنم میگه چرا،؟؟ 

الان چند روزه مهدشون تعطیل از صبح که پا میشه یکسره میخاد تی وی ببینه. امروز از صبح تا ظهر روشن بوده، فقط صبح یه نیم ساعتی سرشو با کارهای خونه و کمک بمن گرم کردم .ظهرم تی رو خاموش کردم ناهارشو دادامو یک ساعت کتاب خوندم براش و برق خونه رو قطع کردم و گرنه میخاسته دوباره روشن کنه .یه عالمه غر زده که چرا برق قطع و میخاسته گوشی مو بگیره از توش کارتن ببینه بهش ندادم. با اسباب بازیاش خودشو سرگرم نمیکنه.

من روزه ام الان اومدم یه کم دراز بکشم. دیدم صدا میاد رفته سر یخچال شیرکاکائو اورده ریخته رو زمین و ....

چکار کنم کمتر تی وی ببینه . اخر برای تمرکزشون تو مدرسه میگن ضرر داره

بچه های شما صبح تا شب چیکار میکنن؟؟؟

من دخترم نهایت یک ساعت تی ور نگاه میکنه. چون من و پدرش براش برنامه ریختیم و براش توضیح دادیم که ما هم نیاز داریم که تی وی نگاه کنیم. گاهی وقتها هم که با تبلت بازی کنه. از تایم تی ویش کم میکنیم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی با این قضیه درگیرم. پسر منم همش پای تلویزیونه و حتی نمیذاره ما برنامه ببینیم. گوش نمیده که اصلا. 

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘

پسر من چهارسالشه، مگه زمانی که تو اشپزخونه است، عاشق آشپزخونه و.کاراشه، یا یه ساعتی خودم باهاش بازی کنم، بقیش پای تلویزیونه، میدونم بده ولی سرگرمی دیگه نداره

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
من دخترم نهایت یک ساعت تی ور نگاه میکنه. چون من و پدرش براش برنامه ریختیم و براش توضیح دادیم که ما ه ...

چطوری ؟ 

حرف گوش میده 

پسر من که اصلا گوش نمیده 

الانم برق خونه رو قطع کردم😓

پسرم تبلت داره بازی میکنه تلویزیون میبینه ازهفته ی بعد هم کلاس تابستونی میره نه ساله است تک فرزنده گاهی بااسباب بازی هاش هم بازی میکنه مدرسه میرفت گاهی شب ها براش کتاب میخوندم الان دوباره میخوام شروع کنم کتاب بخونم چندهفته ای امتحانات بود نشد منم روزه بودم وقت وحوصله نداشتم باید سرشون روگرم کنیم پارک سینما مهمونی کلاس تابستونی بازی بابچه وغیره چاره ای نیست حیاط نداریم بره اونجا دوچرخه سواری تواپارتمان گیرافتادند بچه هامون بهمین دلیل تحرکشون کم شده متاسفانه

کاش پسرمنم مثل پسرشمابود

بگم هیچی باورت میشه

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

من تو اين سن كه الان ١٠ ماهشونه فقط و فقط ١ ساعت كارتون ميزارم براي زبانشون بقيه اش فقط بازي و تمرين براي زبانه يا كتاب خواني 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار