2777
2789

قطر بطن های جانبی مغز جنینتون چند بوده مال من حداکثر نرمال دارم سکته میکنم

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

هرکی تجربه داره یا جواب غرب کلگری دوم رو داره بیاد التماس میکنم

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میگی حداکثر نرمال، پس نرماله

دوترم گفت باید تکرار بشه اگه ی ذره دیگه بده بالا خطرناک

ان شالله چیزی نیست.من غربالگری دوم رو توی بارداری قبلیم نرفتم چون دکتر گفته بود غربالگری اول خوبه نیاز ب دومی نیست.خودت رو ازار نده ان شالله نی نی سالم سالمه

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
ان شالله چیزی نیست.من غربالگری دوم رو توی بارداری قبلیم نرفتم چون دکتر گفته بود غربالگری اول خوبه نی ...

مال من غربالگری اولم خدا رو شکر خوب بوده این دومیه ای کاش منم اصلا نمیدادم

مال من غربالگری اولم خدا رو شکر خوب بوده این دومیه ای کاش منم اصلا نمیدادم

دکتر من ک گفت غربالگری دوم ان مالی فقط برای پرکردن پرونده است چیزیه ک وزارت بهداشت گفته باید باشه.اکثر بیارهای این دکتر من اصلا دومی رو انجام نمیدن.دکتر معروفی هست میگن توی موسسه رویان هم ی مدت کار میکرده.استرس ب خودت و نی نی نده.توکل ب خدا

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته