2777
2789

سلام من کم کاری و کیست ریز دارم 

5 دوره دارو استفاده کردم ک باردار نشدم 

دور آخر ک کلومفین خوردم و آمپولم زدم 

ک حامله نشدم بماند ک 25 روز از موعدم میگذره و پریودم نشدم

آزمایش و سونو هم منفی 

دکتر گفت شوهرت بره آزمایش بده بعد برین برا ای یو ای 

می خوام بدونم شما مشکلتون چی بود و جواب گرفتین؟؟

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

اول شوهرت آزمايش بده خوب بود خودتم يه هيستروسالپنگوگرافي كن كه اگه چسبندگي باشه برطرف شه لتروزول هم مصرف كن ان شالله جواب بگيري ولي كسي هم ميشناسم آي يو آي كرده بود كه جواب گرفت اون سرعت اسپرماي شوهرش پايين بود

اول شوهرت آزمايش بده خوب بود خودتم يه هيستروسالپنگوگرافي كن كه اگه چسبندگي باشه برطرف شه لتروزول هم ...

یعنی ای یو ای برای مشکل همسره؟؟؟؟؟

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم اون كسيو كه من ديدم بخاطر مشكل همسرش اينو انجام داده بود ولي به نظرمن آي وف كن راحت شي

ای وی اف هزینش زیاده

سلام با امروز ۱۶ روز ای یو ای کردم نه خودم هیچ مشکلی داشتم نه شوهرم ولی ۴ سال که واسه بارداری تلاش میکنم ولی نمیشه الان هم که ای یو ای کردم رفتم دکتر جواب ازمایش تا امروز منفی بود بهم گفت شنبه بازم ازمایش بدم اگه پریود نشدم عزیزم فکر کنم واسه استرس هست چون من از بس به بچه فکر میکنم دیونه میشم امیدم به خدا هست ودیگه بهش فکر نمیکم هر چی قسمتم باشه هزینه تقریبابا داروهام وسونو وازمایشگاه یک میلیون شد اگه نشد بازم این ماه ای یو ای میکنم که بالاخره مامان شم شما هم بهش فکر نکن به امید خدا همه کسایی که منتظر نی نی هستن خدا به همشون توی این ماه عزیز نی نی میده🙏🏿🙏🏿

سلام با امروز ۱۶ روز ای یو ای کردم نه خودم هیچ مشکلی داشتم نه شوهرم ولی ۴ سال که واسه بارداری تلاش م ...

عزززززززیززززم 

آن شاالله ک همین ماه ازمایشت مثبت میشه و مامان میشی