2777
2789
عنوان

اسم دخترم چطوره؟

490 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم اسم دختر اولم مهنیا هست به معنی بزرگ زاده اسم دختر دوممو میخوام بذارم رونیا که هم معنی مهنیاس،به نظرتون خوبه؟دخترم دو روز دیگه به دنیا میاد

تعداد رای : 35
نظرسنجی
آره
19
54%
نه
16
45%
تیکر به وقت سزارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رونیاب معنی بزرگ زاده نیس

یعنی کسی ک چهرش شبیه نیاکانش باشد

ک بنظرم معنیه جالی نداره 

رونیکا بهتره یعنی کسی ک چهره ی نیکو قشنگی داره

نامدارباشن....

یکی مارودرک کنه لطفااااااا....🙂🙂

قشنگه عزیزم و به هم میاد اسامی

خوش نام باشن😍 انشالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی😙

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
رونیاب معنی بزرگ زاده نیس یعنی کسی ک چهرش شبیه نیاکانش باشد ک بنظرم معنیه جالی نداره  رونیکا ...

: رونیا
: دخترانه
: فارسی
: (تلفظ: runiyā) مقلوب نیارو (ی )، آن که چهره اش مثل نیاکان است، (به مجاز) اصیل ونژاده - بر وزن گونیا، آنکه چهره اش مثل نیاکانش است، اصیل و با نژاد
: رونیا : دخترانه : فارسی : (تلفظ: runiyā) مقلوب نیارو (ی )، آن که چهره اش مثل نیاکان است، (به مجاز) ...

به معنی اصیل و با نژاد هم هست

دست راستت رو سره من ی بچه سالم قوی خوشگل دختر

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
انشالله گلم به زودی بغلش بگیری

قربونت برم همچنین❤

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity