2777
2789
عنوان

باردارا بیاین یه لحظه😔

77 بازدید | 14 پست

بچه ها ببخشید اگه سوالم بی ادبیه

شما راحت رابطه دارید؟! نمیترسید ؟

من خیلی میترسم😔 بخاطر همین فقط 3 هفته 1 بار  دراین حد اونم ب زور...چون خیلی ببخشید هم دردناک شده هم اینکه اصلا میترسم کیسه آب بترکه یا چمیدونم یه مشکل دیگه بوجود بیاد...تا ماه سوم ک ب خواسته دکتر اصلا نداشتم رابطه

قبلنم دوتا سقط داشتم تو هفته های 7،8

الان ترسم بخاطر ایناس بیشتر...ولی الان 20 هفتمه

میخواستم ببینم شما مشکلی ندارین؟! راحتین موقع رابطه؟! ترس ندارید؟!

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که مثل قبل رابطه دارم

فقط خودم دیگه خیلی میلی به ارضا (ببخشید)شدن ندارم اصلا

یه کمم بدم میاد شوهرم بیاد سمتم ولی تحمل میکنم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

اصلا یکم استرسی شدم

هی میگم نکنه کیسه آب سوراخ باشه...چون گاهی اوقات ازم ترشح آبکی زرد رنگ میاد!! نمیتونم تشخیص بدم ترشحه یا جیزه دیگه😢میگم نکنه کیسه آبم نشتی داره

اصلا کلا استرسی شدم یکم😢 کیسه آب نشتی داشته باشه قشنگ مشخص میشه ک بخاطر اونه؟!!!! 

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

منم شنیدم کسی که سقط داشته و جفتش پایینه نباید رابطه داشته باشه...دکتر منم منع کرد ولی گفت معاشقه میتونی داشته باشی از هفته۱۲بخاطر اینکه جفتم پایین بود گفت تا هفته ۲۰که سونو دادم اونموقع گفت اشکال نداره دیگه...نزدیکی نداشته باش تا کوچولوت به دنیا بیاد ولی شوهرتو محرومم نکن فقط دخول رو انجام نده

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

واقعا 😲 وای من دیگه از دکترمم سوال نکردم ماه 3 ک تمو شد ، 2،3 بار داشتیم تا الان 

عزيزم نظر دكتر من اين بود پر خطر بود بارداريم

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
اصلا یکم استرسی شدم هی میگم نکنه کیسه آب سوراخ باشه...چون گاهی اوقات ازم ترشح آبکی زرد رنگ میاد!! ن ...

برو پیش دکتر و مامات و باهاش صحبت کن و تمام نگرانی هات رو بگو . یا برو پیش ماماهای شبکه بهداشت .تو کلاس های آمادگی برای زایمان کاملا راجع بهش توضیح میدن .

من حس میکنم درد داره ☹

اره منم حس درد دارم

ولی دیگه ازین ب بعد سعی میکنم اصلا نداشته باشم تا آخره بارداری...ینی الانشم خودم دلم نمیخواد ولی دلم واسه همسرم میسوزه و میگم ماهی 1 بار عیب نداره

حالا اینبار با دکترم صحبت کنم اگه گفتی مشکلی نداره، دردشو تحمل میکنم. من فقط از اینکه اتفاقی بیفته خدایی نکرده میترسم...وگرنه با دردش میتونم کنار بیام

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍