2777
2789
بلهههههههههههههههه نمیشه گفت اشتباه فقط از مادرم بوده از پدرممم بوده ولی چرا برای بار دوم وبرای بارس ...

چون جنسش خراب بوده حالا چرا تورو با خودش میبرد فکرنمیکرد توهم یاد میگیری چقدر بی فکر بوده

خداوند هرگز تاس نمی اندازد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون جنسش خراب بوده حالا چرا تورو با خودش میبرد فکرنمیکرد توهم یاد میگیری چقدر بی فکر بوده

بلللللللللللللللللللله بی فکر منم بچه بودم نمیدونستم داره چه کارایی میکنه  که ولی خداروشکر پیشش نمیرم و نرفتم اگه پیششش بودم زندگی منم میشد لنگه ی خودشه ولی ازش نمیگزرم که نصف کودکیم به فنا رفت

ایشالا یه زن پاکدامن نصیب بابات شه 

ممنون ولی دیگه بابام اعصاب نداره معده درد هزار تا مشکلات دیگه میگه سنی ازم گذشته در حالی که فقط 37 سالشه میبینش میگی 30 خورده ای باشه 

بلهههههههههههههههه نمیشه گفت اشتباه فقط از مادرم بوده از پدرممم بوده ولی چرا برای بار دوم وبرای بارس ...

وقتی زشتی یک گناه از بین بره همینه

و ممکنه از طرف پدرت مورد بی مهری قرار میگرفته و یا در مسائل خصوصیشون مشکلاتی داشتن

وسوسه شیطان همیشه هست

باید از محیطش دور باشی

ایشونم دوستای نااهل داشته

نتونسته به نفسش غلبه کنه

نمیخام توجیهش کنما

ولی وقتی حرف از خیانت میشه، باید ریشه یابی کرد

تعدادی هستن که بیمارن

عده ای هم با تمام مشکلات تن به گناه و بی آبرویی نمیدن

ولی ی عده هم دچار لغزش میشن

میدونم از مادرت ناراحتی

ولی بهش توهین نکن

گاهی در حد پیام هم شده، جویای حالش باش

شاید با کمک مهر و محبت شما، دیگه سراغ اینکارا نره

ایشالا که توبه کرده

و خدا بخشنده هست عزیزم

وقتی زشتی یک گناه از بین بره همینه و ممکنه از طرف پدرت مورد بی مهری قرار میگرفته و یا در مسائل خصوص ...

حرفای شما کاملا درسته ولی واقعا دوست ندارم ببینمش ولی جویاش هستم میدون تا االان که نرفته سراغ از این کارا امیدوارمم که نره چون اول ازهمه ابروی خودش میره نمیدونم امیداورم به راه درست بره ولی دیگه به عنوان مادر قبول ندارم نخواهم داشت فقط اونو به عنوان زنی میشناسم که منو فقط 9 ماه توشکمش  نکه داشته و نگهداری کرده ازم ولی ای کااااااااااااااااااااااااااااااااش نمیکرد اینکارو چوووووووووووووون واقعا دوستش داشتم

حرفای شما کاملا درسته ولی واقعا دوست ندارم ببینمش ولی جویاش هستم میدون تا االان که نرفته سراغ از این ...

متوجه میشم که روزای سختی رو‌ کشیدی

ایشالا که دیگه نمیره

حتما سرخورده شده و در خلوت خودش فکر میکنه و رنج میبره

موفق باشی

استارتر عزیز امیدوارم اینده ای درخشان و شاد پیش رو داشته باشی تا الان دختر قوی بودی بعدها بیشتر از این قدرت داشته باشی که با وجود قدرتت به تمام خواسته های دلت برسی🌹 راه درست و نیک رو از خدا برات میخوام عاقبت بخیر بشی🌹 

فقط یه چیزی میگم و نظر من این هست که خب البته من جای شما نیستم ولی میخوان بگم که شاید برات دیدن مادرت سخت باشه ولی اگه میتونی و در توانت هست  حداقل سالی یکبار ببینش هر چقدم مسیر رو برای زندگیشون خوب نرفته باشن شما خودتو دریغ نکن برای یک بار در سال دیدنش وقت بذار ☺