2777
2789
پ کی تایپیک زد من تا همین غروب هی سر زدم خبری نبود

بعدازظهر تاپیکه قبلشو باز کرد یکی دوتا پست گذاشت بعدم قفل کرد باز گفت دوستم اومده خونم صحبت کنیم 

دیگه نمیدونم کی تاپیکش ترکیده

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها يلدا تو گروه تله تعريف كرد 

گفت كسايي ك نيستن گروه بگيم بهشون 

الان شما تا كجا ميدونيد؟!

به زنه زنگ زده زنه گفته هركار ميخواي بكني بكن 

و عموي شوهرش طرفدار شوهرشه اينم گفته يا حق طلاق بديد بهم يا طلاقم بديد

قضاوت فقط کار خداست...
منم میخوام بدونم‌چیشد اخر فقط میدونم رفت‌ جلو دره خونه زنه

اره رفته ولي خونه نبودن بچشون گفته بيمارستانن 

وكيلم كفته نبايد بري فقط سعي كن مدرك جمع كني 

عمو عه هم فحش داده چرا رفتي اونجا 

قضاوت فقط کار خداست...
بچه ها يلدا تو گروه تله تعريف كرد  گفت كسايي ك نيستن گروه بگيم بهشون  الان شما تا كجا مي ...

وای زنه ینی نمیترسه شوهرش بفهمه؟

به چه مشغول کنم دیده و دل را که مدام، دل تو را می طلبد، دیده تو را می جوید . .
بچه ها يلدا تو گروه تله تعريف كرد  گفت كسايي ك نيستن گروه بگيم بهشون  الان شما تا كجا مي ...

زنه چ دریدس،ب عموش باید گفت اگه زنت با یکی دیگه میخوابید میبخشیدیش،تا اون ماتحتش بسوزه مرتیکه عوضی

شوهر زنه عکس العملش چی بوده

عموعه شوهر زنه رو اورده رو خط گفته يكبار ديگه مريم(يلدا)اومد سمت شما بگيد من ميودنم باهاش ولي يلدا ميگه به نظرم شوهرش نبود 

قضاوت فقط کار خداست...
نميدونم والا

خدا نگذره ازش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟