2777
2789
عنوان

اگه یکی از فامیلا...

269 بازدید | 13 پست

یه مدل سرویس چوب که متداول هم هست و زیاد میخرن( خاص و تک نیست) رو دوسال پیش برای جهیزیه خریده باشه بعد الان یکی دیگه از فامیل تقریبا همون رنگ و مدل( با یکم تفاوت) رو بخره،بدجوره؟! 

ارتباطشون در حد سالی یه بار هستش و از دو شهر متفاوتن...اصلا اهمیت داره یا نباید توجه کنه؟معمولا مردم چیکار میکنن در چنین مواقعی؟ مرسی

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من سرویس خواب خونه هیچکس رو نگاه نمیکنم چه برسه که بخوام فکر کنم شبیه سرویس خواب کیه

تو اتاق خواب همدیگه رو نگاه نکنید

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
والا من سرویس خواب خونه هیچکس رو نگاه نمیکنم چه برسه که بخوام فکر کنم شبیه سرویس خواب کیه تو اتاق خ ...

سرویس چوب شامل مبل و میز نهار خوری و جاکفشی و میز تلوزیون و.....هم میشه..اتفاقا تختشون رو ندیدیم

مگه شماها اتاق خواب همدیگرو نگا میکنید اتاق خواب یه جای کاممملا شخصیه و کسی جز زن شوهر نباید اونجا ر ...

بیشتر منظورم وسایل پذیرایی بود تختشون رو ندیدیم

سرویس چوب شامل مبل و میز نهار خوری و جاکفشی و میز تلوزیون و.....هم میشه..اتفاقا تختشون رو ندیدیم

راست میگیا :))) ...خوب...اگه زیاد رفت و آمد ندارن که مهم نیست ولی من خودم دوست ندارم مبلمان و میز ناهار خوریم خیلی شبیه دیگران باشه اما اگه یکی بره شبیه مال من بگیره کاریش نمیشه کرد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
شایسته جان بیا اینجا اسمتون در اومد نفر اول گروه سوم که از امروز باید خونده بشه...همه به نیت شما میخ ...

وای ممنون من نتونستم بیام اما برای همه میخونم متشکرم از همگی انشالله حاجت روا بشید

وای ممنون من نتونستم بیام اما برای همه میخونم متشکرم از همگی انشالله حاجت روا بشید

خواهش میکنم عزیزم میخوای بیا تو گروه که لینکش رو‌گذاشتم و بخون .... اسم بچه های گروه سه رو ببین خودت نفر اول بودی ... هروز به نیت یه نفر میخونیم تا ۴۰ روز 😊

خواهش میکنم عزیزم میخوای بیا تو گروه که لینکش رو‌گذاشتم و بخون .... اسم بچه های گروه سه رو ببین خودت ...

میدونم عزیزم در جریانم ممنونم از لطفت

حتما😍