2777
2789

میخوام خودم تو خونه درست کنم،خیلی دوست داریم  ولی این بیرونی ها مضرّ و غیر قابل اعتمادن،

کسی تا حالا داشته؟

خواهش میکنم اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنین.

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

ازینا که تلوزیون تبلیغ میکنه؟؟

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یعنی شمادارین؟؟؟؟؟

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
این یعنی شمادارین؟؟؟؟؟

آره ولی تازه خریدم هنوز امتحان نکردم

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

ازهمین که تلویزیون تبلیغشومیده؟؟؟؟

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

از همینایی که تلویزیون تبلیغ میکنه و 79 تومنه؟

خواهش میکنم هر وقت استفاده کردی خبرش رو بده،

بیشتر جنسش برام مهمه،که خراب نشه،و  میزان فشردگی موادش،میخوام ببینم به خریدش می ارزه یا که ازین الکی هاست.

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
از همینایی که تلویزیون تبلیغ میکنه و 79 تومنه؟ خواهش میکنم هر وقت استفاده کردی خبرش رو بده، بیشتر ...

باشه میگم حتما گلم😊