2777
2789
عنوان

اینم شد روزه آخه؟

369 بازدید | 25 پست

کیا روزه میگیرن؟

بچه ها من دیگ نمیتونم..از یه طرف سرما خوردم حالم خوب نیس اخلاقمم سگ شده .. از یطرفم یه دختر 11ماهه دارم اونم مریضه هی گریه.. دلش بازی میخواد من حوصلم نمیکشه..همش روش عصبی میشم داااد میزنم سرش  خدایا اخه این چه روزه ایه؟

چه قانونیه گذاشتی؟ اخه با بچه هم مگه میشه روزه گرف خسته میشم ..  

صب تا شب گرسنه بمونیم ک چه؟ حال فقرارو بفهمیم؟ خب فهمیدم بدون روزه هم میفهمم حالشونو..با گرسنه موندن من اونا سیر میشن؟

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگیر گناهش گردن من  

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

مگه خدامیگه به هرقیمتی بیا روزه بگیر ،،عجبااا ماها معنی روزه روهیچوقت درک نکردیم ،الان شماکه میبینی شرایطشونداری چراخودتواذیت میکنی خب نگیر

براشادی دلم صلوات میفرستی؟
چه روزه گرفتنیه 🤣 حداقل کفرنگو

کفر نیس ک.با بچه سخته روزی صدبار بشین پاشو غذا درس کن بده بخوره.روزی دو سه بار لباس عوض کن.بازی کن باهاش بریز بپاششو جم کن.گریه هاااش..

واس بچه دارا باید یه تخفیفی میبود دیگ..فقیرا هیچ خودشون روزه نمیگیرن ک ما بخاطر اون گرسنگیو تشنگی رو تحمل میکنیم.

دوست نداری نگیر منتشو سر خدا نذار 

منت نیس انقد از بچگی تو گوشمون خوندن ک باید روزه بگیری باید فلان کنی و..اگه عمدا روزتو بشکونی انقد گناهه فلان کارو باید بکنی..از ترس اینا میترسم بخورم.ینی حاضرم اذیت بچمو ببینم ولی بگیرم.اه لعنت ب این اجبارهای الکی ک بخوردمون دادن

مگه خدامیگه به هرقیمتی بیا روزه بگیر ،،عجبااا ماها معنی روزه روهیچوقت درک نکردیم ،الان شماکه میبینی ...

بخدا انقد از بچگی تو گوشم خوندن ک باید بگیری و ..اگه از عمد روزتو بشکونی فلان میشه بهمان میشه از ترس گناهش نمیتونم نگیرم جنازه میشما ولی بازم.. حاضرم سر بچم داد بزنم گریشو ببینم ولی نشکونم... بخدا این روزه قبول نیس  خدا رو خوش نمیاد اصلا..

منت نیس انقد از بچگی تو گوشمون خوندن ک باید روزه بگیری باید فلان کنی و..اگه عمدا روزتو بشکونی انقد گ ...

همین حرفتو من قبول ندارم از ترس بقیه روزه میگیری نه از خدا ..این؟درس نیس ... صب تا شب که تو خونه ای تو معدن کار نمیکنی که خسته بشی روزه نگیری حالا اگه خیلی به دلت نیس بگیری خب نگیر 

هعی