2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا کمک

118 بازدید | 16 پست

سلام وقت بخیردوستان

من تواقدامم امروزبایدپریودشم که فعلا تا حالا نشدم

ولی ترشحات سفیدغلیظ بدبوددارم بنظرتون میتونه مال بارداری باشه،هیچ علائمی هم ندارم یکم تخمدان راستم انگارتیرمیکشه تاران سمت راستم خیلی خفیف لطفا کمکم کنین❤

میتونه باشه فردا بیبی بزن

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اين ماه كه باردارشدم وقتي ازپريوديم گذشت هيچ علامتي نداشتم چون هنوز سطح هورمون پايينه  ولي بعداز يه هفته بعداز گذشتن تاريخ پريوديم هرشب شباگرموسردم ميشد الانم كه ٥هفتم همش ترشح دارم چون دهانه رحم داره پلمپ ميشه

من اين ماه كه باردارشدم وقتي ازپريوديم گذشت هيچ علامتي نداشتم چون هنوز سطح هورمون پايينه  ولي ب ...

من هفته پیش ازگرمانمیتونستم بخوابم یعنی توخونمون هیچ وسیله گرمایشی روشن نبودا ازگرما گریم میگرفت الان ولی سردمه قشنگ پتوروسرم میکشم میخوابم،واقعایعنی براعلائم زوده الان؟

من اين ماه كه باردارشدم وقتي ازپريوديم گذشت هيچ علامتي نداشتم چون هنوز سطح هورمون پايينه  ولي ب ...

ان شاءالله نی نی تون صحیح وسالم وصالح به دنیابیادعزیزم برامنم دعا کنین خیلی وقته منتظرم

من دو ماه پیش که متوجه شدم باردارم ۱۰روز گذشته بود از پریودم

همه علائم پریودو داشتم

کمرم شکمم جوش های که همیشه قبلش میزدم

ولی دیدم خیلی گذشته بی بی چک زدم

ولی هیچ ترشحی نداشتم

یه هفته بعد از مثبت بودن آزمایشم تا الان که ۱۱هفته هستم ترشح بدون بو و رقیق

اگه منتظری انشاالله که نتیجه شو ببینی ❤️