بنطرتون همین که کنار خانواده باشیم و مثلا بعد پدر و مادر بشیم و بعد هم پیر بشیم و بعد تموم🙄...از یه طرف میگم باید یه هدف بزرگتری باشه از یه طرفم میگم نمیدونم
خیلیا هستن که اصلا فکر نمیکنن به این چیزا یا کنجکاوم نیستن حتی
بله متاسفانه ، اگه فکر میکردن که به تعالی میرسیدن ، اگه فکر میکردن که این همه دروغ و تهمت و فساد و فحشا و جنگ و.... نبود تو دنیا ، متاسفانه این روزا نیروی شر اینقدر نیروی خیر رو کم رنگ کرده که همه به جز روزمرگی هاشون انگار دغدغه ی معنوی ندارن ، و چه خوش سعادتی شما که به فکر تعالی روح و رسیدن به عشق الهی هستی💜
ما ابد در پیش داریم...💜 راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
خب الان ما رفتیم بهشت همه چی هم خوب بود آخرش که چی حال نمیده ک همش بشینی اونجا شراب بخوری
شما ببین میری بهشت بعد ناز کن خخخخ
امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
خب پس ما لذت های دنیا رو تجربه نکنیم که بریم اون دنیا همون لذت ها رو تجربه کنیم؟
ار اگه تو امتحان قبول شی کارنامت عالی باشه و نری جهنم
امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
دوست عزیزم بهشت اون چیزی نیست که از کودکی به ما یاد دادن ، بهشت پیوستن شما به نور الهی و آرامش ابدی ...
والا اون دنیا فراتر از ذهن ماست
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊