2777
2789
عنوان

اقا اومدیم به این دنیا که چیکار کنیم؟🙄بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 210 پست
اره  خدا از همه انسانهاعهدو پیمان گرفت که جز اون رو نپرستند و این دنیا برای امتحان و ازمودن ما ...

اره این زندگی امتحان بزرگ الهیه

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان ما رفتیم بهشت همه چی هم خوب بود آخرش که چی حال نمیده ک همش بشینی اونجا شراب بخوری 

شما هر لذتی بخوای تو بهشت هست

شرطش اینه که از لذت های حلال این دنیا استفاده کنی از حرام دوری کنی

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من نه نهر میخام نه میوه نه زندگی بدون درد سر و تلاش... چیز  بهتری میخام

چی؟

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
من نه نهر میخام نه میوه نه زندگی بدون درد سر و تلاش... چیز  بهتری میخام

این چیزایی که توصیف کردن خیلیا بهترشو دارن....من میگم این توصیفا بیشتر واسه همون آدمای قدیمی بوده پثلا ۱۴۰۰سال پیش شاید اینا نهایت خواسته عربا بوده که اینارو نوشتن...یا مثلا حوری و فلان....

اصلا مگه میشه به قول این ها روح الهی با نهر شیر و حور و پری راضی شه

اگرفقط اینود که حوری های بهشتی برای تربت امام حسین به فرشته های مقرب کربلا التماس نمیکردن

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ولی این دنیا بیشتر غم و رنج داره.... 

غم و رنج رو که خود آدما بوجود اوردن مثلا جنگ رو 

حس میکنم ما غم و رنج رو میبینیم فقط 

مثلا اگر من الان پام درد بگیره مدااام فکرم و روح و روانم میشه اون درد ولی هیچوقت فکرم‌نمیشه چیزای مثبت زندگی هیچوقت به سلامتیم فکر نمیکمم و لذت ببرم هیچوقت به جوونیم‌ فکر نمیکنم اگرم فکر کنم‌خیلی کوتاه و گذرا ولی به رنج ممتد فکر میکنیم

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐