2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﮔﻠﻤﻤﻴﺸﻢ ﺍﻭﺭﻣﻴﻪ .ﺗﻌﺮﻳﻔﻴﻦ ﭼﻮﺥ ﺍﺷﻴﺘﻤﻴﺸﻢ.ﺳﻮﺯﺩ ﮔﻠﻴﻦ ﺍﺭﺩﺑﻴﻞ ﻳﺎﻣﺎﻥ ﺁﺏ ﻭ ﻫﻮﺍﺳﻰ ﻭﺍﺭ

من همین الانش اردبیلم کار اداری داشتم دیروز بعدظهر اومدم...از اینجا باید برم خلخال از اونجا برم کرج....خدا وکیلی تو این فصل ها فقط اردبیل دیروز توراه منو بارون گرفت شدید یعنی برف پاک کن ها دور تند هم جواب نمیداد 

ﺩﻳﺮﻭﺯ ﺳﺮﺩ ﺑﻮﺩ 😐😐

من الان چهاره امام هستم بسمت سرچشمه...اومدم اینجا چهل تومن دادم یه اتاق گرفتم یکم استراحت کنم یکم غذا بخورم بعدش برم احتمالا شب اینجا بمونم صب برم خلخال به اداره برسم....

من الان چهاره امام هستم بسمت سرچشمه...اومدم اینجا چهل تومن دادم یه اتاق گرفتم یکم استراحت کنم یکم غذ ...

عه خوش اومدین چقدم نزدیک ما هستین از کجا تشریف آوردین؟

پسرم =دنیام😘😍
ﻋﻪ ﺧﻮﺵ ﺍﻭﻣﺪﻳﻦ ﭼﻘﺪﻡ ﻧﺰﺩﻳﮏ ﻣﺎ ﻫﺴﺘﻴﻦ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺗﺸﺮﻳﻒ ﺁﻭﺭﺩﻳﻦ?

از کرج اومدم....اصالت ما خلخالی هست اما بزرگ شده کرجیم...تو دهات از عموم یدونه باغ گرفتم میخوام توش یدونه ویلا درست کنم اما مجوز ساخت ویلا نمیدن میگن میتونی در حد یه انباری درست کنی حالامنم فیلم عکس از باغ اوردم که ثابت بشه ت. حریم رودخونه نیست....اومدم اینجا کارم تموم شده باید برم جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن خلخال امروز که نتونستم برسم باید اینجا بمونم صب برم..فقط دوران سربازی اردبیل اومده بودم بعد اون نیومدم خیلی شهر خوبیه غروب میخوام تو شهر یه چرخی برنم....رفتم خلخال دیگه از مسیر سرچم نمیرم از مسیر اسالم میرم کرج