2777
2789
عنوان

زن داداش پر رو

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 74 پست
یه مهمونی خودمونی بگیرید دعوتش نکنید به داداشت زنگ بزن بیاد ولی بگو خانومتونیار کم محل کنید ادب می ...

عزیزم بدترین نوع دخالت همین دعوت کردن تنهایی زن و شوهر جدا از همه

اینجوری فقط تو زندگی برادرش خرابکاری میکنه همین

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما نمیتونیم قصاوت کنیم شاید رفتار خانواده شما باهاش بده وگرنه آدم سالم این کارو نمیکنه...از طر ...

دقیقاچون تو نی نی سایت یه طرفه به قاضی میرن میان از عروس وخواهرشوهر مادر شوهر بد میگن بعدش میگن قضاوت کنید مارو شاید اون طرفو شما بیشتر اذیت کردی ک اینجوری شده

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

داداش منم وقتی تصادف کرد دستش شکست پلاتین داشت زنش ول کرد رفت ب این بهونه طلاق گرفت 

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕
اه بی ادبا همشون همینند مثل زن داداش من که دیروز جلو من ادا مامانمو دراورد

وااااااا...من اگه بودم میزدم تو دهنش همنجور بمونه....زن داداش که هیچ هر کسی دیگه اینکارو کنه همین جوابو بهش میدم

البته خداروشکر زن داداش من خیلی خوبه

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
عزیزم ما نمیتونیم قصاوت کنیم شاید رفتار خانواده شما باهاش بده وگرنه آدم سالم این کارو نمیکنه...از طر ...

عزیزم  وقتی میگی قضاوت نمیکنی پس از طرز حرف زدن من چطور فهمیدی دخالت میکنم؟دقیقن تو چی باید دخالت کنم ؟من عین داستانو روایت کردم و قطعا خیلی ناراحتم از رفتارهاش.من  زنداداش دیگه ای هم دارم که از وقتی ده سالم بود اومد تو خونه ما یه بارم حتی دلخوری ازش به یاد ندارم.

شوخی میکنم گلم آخه لحنت یه جوری بود

اخه حرصم‌میگیره بعضیا چ مادرشوهر چ خواهرشوهر چ عروس انقد احمق و هالون ک نگو بیخود بیخود دل بقیه رو اتیش میزنن.یاد مادر شوهر خودم افتادم 

فراموشی کیمیاست

کاری که تا الان کردیم ولی هر بار پاشو فراتر میزاره. بخدا هر بار میاد میگه داداشت فلان کارو کرده این ...

خوب اشتباه همینه

برادرتون وجلو ایشون دعوا کردید 

هیچ وقت جلو یه نفر دیگه همدگرو تخریب نکنید 

اخه حرصم‌میگیره بعضیا چ مادرشوهر چ خواهرشوهر چ عروس انقد احمق و هالون ک نگو بیخود بیخود دل بقیه رو ا ...

آره بعضیااا خیلی دل آدمو میشکونن بی دلیل مثل جاریه احمق من

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E
کاری که تا الان کردیم ولی هر بار پاشو فراتر میزاره. بخدا هر بار میاد میگه داداشت فلان کارو کرده این ...

ببین این زندگی از اساس اشکال داره. برادر شما هم موقعی که باید ادب میشده،، نشده و الان بلد نیست با همسرش درست رفتار کنه. الان دیگه دعوا کردن مادر شما بی فایده است. 

وقتی کسی اشکال زندگیشو میاره بیرون خونه میگه، یعنی اوضاع دو نفر خیلی خرابه...

یه مدت کاری به همدیگه نداشته باشین، بذارین خودشون مشکلشونو حل کنن.