2777
2789

سلام دوستان کسی دعای بستن بخت و زبان بند بلد نیست؟ خیلی بهش نیاز دارم ..برا خودم میخام ..دلم نمیخاد خواستگار واسم بیاد ..توروخدا هرکی میدونه بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااا خب جوابه رد بده ...شايد چند سال ديگ نظرت عوض شد خاسي ازدواج كني 

نمیشه خانوادم تحت فشار میزارنم ..من یکیو میخام میخام فقط اون بیاد خواستگاری نمیخام هیچکس دیگه بیاد

نمیشه خانوادم تحت فشار میزارنم ..من یکیو میخام میخام فقط اون بیاد خواستگاری نمیخام هیچکس دیگه بیاد

عزيزم خب دعا بخوني كسي نياد والا هموني ام ك ميخاي پشيمون ميشه راهش اين نيست 

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

اگه بختت وببندی اونی که میخوایشو هم ازدست میدی چون وقتی بختتو میبندی یعنی راه ازدواجتو برای ازدواج باهمه ی مردامیبندی .چه دنبال کارهای خطرناکین .

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

پشیمون میشی ازکارت عزیزدلم اگه خداراضی نباشه مطمعنم پشیمون میشی ..... ولی بازم خدانکنه ک ازکاری ک میخوای بکنی بعداپشیمون نشی ابجی

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤
عزيزم خب دعا بخوني كسي نياد والا هموني ام ك ميخاي پشيمون ميشه راهش اين نيست 

اون خیلی منو دوس داره گفته هزار بارم شده میام از تحقیر شدن واسه تو هم ناراحت نمیشم..ولی خانوادم بخاطر قدش و لاغریش گفتن نه ..منم واقعا نمیتونم با کسی دیگه زندگی کنم و ذهن و قلبم پیش اون باشه ..ب خانوادم هم گفتم ک من راضی هستم باز مخالفت کردن 

پشیمون میشی ازکارت عزیزدلم اگه خداراضی نباشه مطمعنم پشیمون میشی ..... ولی بازم خدانکنه ک ازکاری ک می ...

فقط میخام جز اون کسی نیاد و وقتی اومد مامانم راضی شه همین وگرنه من اهل دعا اینا نیستم