2777
2789
عنوان

بیاین بهتون بگم جنسیت فرزندانتون چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 100 پست

بیا دیگه

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این روش برای افراد ازدواج کرده جواب میده و به این صورته که یه حلقه طلا رو بذارید داخل نخ و به صورت آویزون روی نبض دستتون نگه دارید

حلقه شوع به حرکت میکنه

اگه حرکتش دورانی بود بچه دختره و اگه رفت و برگشتی بود بچه پسره

اگه همین طور حلقه رو نگه دارین بعد یه مدت وایمیسته و دوباره شروع به حرکت می کنه ایندفعه جنسیت بچه دومتون رو نشون میده

به همین صورت جنسیت بچه های بعدی معلوم میشه

فقط برای خانم باردار یه استثنا داره و اونم اینه که برای بچه ای که بارداره این حرکت ها برعکسه یعنی اگه نی تو دلش پسر بود حرکت حلقه دورانی و اگه دختر بود رفت و برگشتیه

استارترجان این روش بوعلی سینا واسه من درس درنیومدمن انجامش دادم خودشم چندبار امابرعکس درومد.... فقط وفقط خدامیدونه حتی گاها سونوگرافی هم خطاداره... 

دوست من تا9ماه بهش گفته بودن بچش پسره بعدکه دنیااومده دکتر گفته عه دختره!!! 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
استارترجان این روش بوعلی سینا واسه من درس درنیومدمن انجامش دادم خودشم چندبار امابرعکس درومد.... فقط ...

عزیزم شما باردار بودی که این روشو انجام دادی؟ 

آخه تو بارداری برعکسه 

این روش برای افراد ازدواج کرده جواب میده و به این صورته که یه حلقه طلا رو بذارید داخل نخ و به صورت آ ...

اون طلاعه از کجا تشخیص میده ازدواج کردیم یا نه😂

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

تقویم چینی خیلی راست میگه.من واسه چند نفرو با اون حدس زدم درست بود.واسه خودم هم درست دراومد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
تقویم چینی خیلی راست میگه.من واسه چند نفرو با اون حدس زدم درست بود.واسه خودم هم درست دراومد.

خب برا منم میگیرن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

من برای هرکی انجام دادم درست دروامد

مثلا برای مامانم دقیقا سه تا دختر و چهارمی پسر 

برای مادرشوهرم، خواهرام، خودم و خیلی های دیگه همشون درست دراومد