2777
2789

لطفا میشه راهنمایی کنید چجوری درست میکنید،من موهام داره سفید میشه میخوام یکم تقویت بشه هم اینکه سفیدی هاش تو چشم نباشه هم خوشرنگ در بیاد

خدایا من میدونم که تو هوامو داری
من هر دوسال یبار حنا و قهوه و چای میزارم

چقدر میمونه روسرتون؟

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن حنا و قهوه و بابونه خوشرنگ میشه البته خودم امتحان نکردم

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
سفیدی هارو هم میگیره؟چه رنگی میشه؟میشه نسبتاشو هم بگید،مثلا از هر کدوم چقدر 

نهههه رو سفیدی بزاری قرمز میشه. 

بعدم تا یه سال موهات رنگ شیمیایی نمیگیره کامل. 

مثلا حنا به نسبت موهام یه قاشق از چای و قهوه. موهای خودم خرماییه اینو میزنم تو مایه های شرابی در میاد

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
قهوه وچای چه جوری میزاری؟؟ خوبه؟ اگه بعد بخوای دکلره کنی جواب میده

حنا و قهوه و چای و همشو با هم میزارم. 

نه تا یک سال رنگ نمی گیره مثلا من رو یه دسته از موهام امتحان کردم رنگ زیتونی رو به رنگ تقریبا نارنجی تبدیل کرد. یعنی رنگ میگیره ولی قرمز میکنه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
نهههه رو سفیدی بزاری قرمز میشه.  بعدم تا یه سال موهات رنگ شیمیایی نمیگیره کامل.  مثلا حن ...

پس سفیدی هام ک قرمز میشه  من  دوست دارم قهوه ای شه موهام 

چطور حنایی؟همون حنا نارنجی ها

آره 

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
پس سفیدی هام ک قرمز میشه    من  دوست دارم قهوه ای شه موهام

قهوه و پوست گردوی آسیاب شده قاطی حنا کن با نسبت بیشتر شاید قهوه ای شد

قهوه و پوست گردوی آسیاب شده قاطی حنا کن با نسبت بیشتر شاید قهوه ای شد

مرسی گلم برم از عطاری هم بپرسم ببینم ترکیبش چی میشه