2777
2789
عنوان

معامله خوبیه؟؟؟

397 بازدید | 18 پست

سلام. من مقداری طلا و پول نقد دارم با همسرم تصمیم گرفتیم باغ بخریم حدودای 60 میلیون. نمیتونم تصمیم نهایی رو برای خریدش بگیرم. باغ زحمت زیادی داره و مراقبت میخاد ولی سالیانه حدودای 10 میلیون (شایدم کمتر) محصول میده که البته بستگی به وضعیت آب و سرما نزدن محصولات هم داره. همچنین وقتی محصولات به دست میان باید خیلی مواظب باشیم که دزدیده نشن. از طرفی هم اگر بخوام طلامو بفروشم یه مقدار نسبت به 10 روز پیش پایین اومده و حس میکنم فروشش ضرره. 

باغ علاوه بر این مواردی که گفتم یه مکان تفریحی هم برای خانوادمون هست همچنین میتونم چیزایی که دوست دارمو بکارم. میشه نظراتتون رو بگید

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

اگ سندش ب نام خودت میگیری بخر

انشاالله ک واستون پربرکت باشه

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باغ فقط زحمته

اگه وقت آزاد دارین و پول که خرج کنید و منطقه اش امنیت داره و میتونید دیوار بکشید و برق داره و چاه اب مجوز دار بخرید، البته بررسی کنید در حریم و بستر نباشه. در غیر اینصورت اصلا نخرید که فقط میشه دردسر و خرج اضافه

خیلی خوبه باغ سرمایه ای میشه برا بچه هاتون بیشتر جنبه لذت از باغ در نظر بگیر تا فروش محصولات

دقیقا همسرمم اینو میگه. میگه به همه چیز نباید به چشم سود نگاه کنی ولی خب من میخام طلامو بفروشم

اگ سندش ب نام خودت میگیری بخر انشاالله ک واستون پربرکت باشه

بله عزیزم قراره به اسم خودم باشه. ممنون

من بابام ۲۰ سال پیش دو هکتار باغ خرید که پولش به اندازه یه برج حقوقش و چند تیکه طلای مامانم بود الان فروختیمش ۱ میلیارد😂بخر خوبه.دورشو دیوار بکش دزدی کم میشه

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅
بله عزیزم قراره به اسم خودم باشه. ممنون

بسلامتی.

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
من بابام ۲۰ سال پیش دو هکتار باغ خرید که پولش به اندازه یه برج حقوقش و چند تیکه طلای مامانم بود الان ...

منم میخام 2 هکتار بگیرم. فکر نکنم اون منطقه اجازه دیوارکشی بدن همه باغ های اونجا بدون دیوار هستن

منم میخام 2 هکتار بگیرم. فکر نکنم اون منطقه اجازه دیوارکشی بدن همه باغ های اونجا بدون دیوار هستن

سیم خاردار بلند بکش

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅

باغ خوبه ولی زحمت و هزینه زیاد داره

آبیاری و سمپاشی و کود  و رسیدگی به ددرختا

مواظبت از دزدیده نشدن میوه .کارگر گرفتن برای چیدنشون

تازه فامیل و اطرافیان هم همش میان میوه میچینن و انتظار دارن بهشون رایگان میوه بدین خصوصا فامیل شوهر😆

اگه فقط سالی حدود ۱۰ میلیون میوه میده به صرفه نیست به نظرم