2777
2789
عنوان

از دست بچه خواهر شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 20 پست
قبول دارم که بعضی بچه ها خیلی بد تربیت میشند...اگه چیزیم بگی بهشون برمیخوره...معمولا مادربزرگا بچه ه ...

واقعا که لوسش کردن تازه اونا به من میگن تو حساس شدی وگرنه هنه بچه هاهمین طورن

وقتی یه لحظه حواسمون نباشه میاد با ناخن دست دخترمو و باهاشو همش میچلونه انگار که با حرص این کارو میکنه من تا حالا بچه اینطوری ندیده بودم خیلی نگران اینده دخترمم ازش یاد بگیره بلاخر هر چقدر هم کم برم بازم همون یه باری که میبینتش احتمالا یاد بگیره ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا که لوسش کردن تازه اونا به من میگن تو حساس شدی وگرنه هنه بچه هاهمین طورن

اگه میتونی خودت باهاشون بازی کن,  و اینکه اسباب بازی نبر, اونم خیلی بچست و نمیشه کار دیگه ای انجام داد

که با این درد اگر در بند درمانند ، در مانند
کافیه بهش حرفی یه حرف بزنی بزنه زیر گریه و جیغ بزنه

اشکال نداره بگذار گریه کنه،چون علت گریه اش درست نیست ،شما هم ناراحت نشو..ولی نگذار دخترت رو بزنه و نارتحتش کنه .خونه مادرشوهرت هم رفتی زیاد عروسک نبر .نهایت یکی دوتا .اگه خواست بزور عروسک رو بگیره بهش یگو دخترم کوچولو تره و شما بزرگی اونیکی عروسک رو بهش بده بازی کنه عروسک دخترتون هم دستش بمونه ،یا میتونی وقتر میخواد اسباب بازی رو بگیره و هر دو بچه گریه میکنند .عروسک رو بردارید و بهشون بگید وقتی اروم شدید بهتون میدم دوتایی بازی کنید تاوقتی گریه میکنید از عروسک خبری نیست....به خواهر شوهرت بگو شما هم میایی اینجا یکی از اسباب بازی های پسرت رو بیار تا اینطوری ب گریه نیوفته ..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

عزیزم شخصیت دختر با پسر متفاوته ،نزاس تر و ناز دار تره .اصلا اجازه نده چنگ بندازه ..مودبانه هم برخورد کن اگه چند بار گریه کرد،بقیه نتونند ازتون ایراد گیرن ک برخرودت بد بوده....متلا یک عروسک ببر وقتی هردوشون گریه کردند کلا بردار عروسک رو بگذار تو کیفت ..یا عروسک دست خودت باشه با دخترت بازی کن .حواست باشه اذیت نکنه با ارامش هم چیزی گفتی گریه کرد اصلا عذاب وجدان نگیر .این بچه بد تربیت شده و با دادو جیغ و گریه به خواسته هاش میرسه .باید یاد بگیره همیشه و باهمه نمیشه این کار رو کرد

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚