سلام شوهرم یه خواهر کوچیک تر از خودش داره که با ما تقریبا ازدواج کردو سال بعد به بچه آورد پدر شوهرو مادرشوهرم خیلی دوستش داشتن و بهش توجه میکردن تا اینکه خدا به ماهم یه دختر داد الان دخترم یه سالشه هر وقت میریم خانه مادرشوهرم که طبقه پایینمون هستن بچش هست دخترمو یکسره آزار میده یا میزنتش یا داد میزنه سرش یا اسباب بازی هاشو ازش میگیره دخترمم همش گریه میکنه چکار کنم خسته شدم احساس میکنم دخترمم ازش یاد میگیره درضمن اون هم انگار از دختر عمش یاد گرفته و پدرش با پرخاش باهاش رفتار میکنه
وقتی یه لحظه حواسمون نباشه میاد با ناخن دست دخترمو و باهاشو همش میچلونه انگار که با حرص این کارو میکنه من تا حالا بچه اینطوری ندیده بودم خیلی نگران اینده دخترمم ازش یاد بگیره بلاخر هر چقدر هم کم برم بازم همون یه باری که میبینتش احتمالا یاد بگیره ازش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کافیه بهش حرفی یه حرف بزنی بزنه زیر گریه و جیغ بزنه
اشکال نداره بگذار گریه کنه،چون علت گریه اش درست نیست ،شما هم ناراحت نشو..ولی نگذار دخترت رو بزنه و نارتحتش کنه .خونه مادرشوهرت هم رفتی زیاد عروسک نبر .نهایت یکی دوتا .اگه خواست بزور عروسک رو بگیره بهش یگو دخترم کوچولو تره و شما بزرگی اونیکی عروسک رو بهش بده بازی کنه عروسک دخترتون هم دستش بمونه ،یا میتونی وقتر میخواد اسباب بازی رو بگیره و هر دو بچه گریه میکنند .عروسک رو بردارید و بهشون بگید وقتی اروم شدید بهتون میدم دوتایی بازی کنید تاوقتی گریه میکنید از عروسک خبری نیست....به خواهر شوهرت بگو شما هم میایی اینجا یکی از اسباب بازی های پسرت رو بیار تا اینطوری ب گریه نیوفته ..
عزیزم شخصیت دختر با پسر متفاوته ،نزاس تر و ناز دار تره .اصلا اجازه نده چنگ بندازه ..مودبانه هم برخورد کن اگه چند بار گریه کرد،بقیه نتونند ازتون ایراد گیرن ک برخرودت بد بوده....متلا یک عروسک ببر وقتی هردوشون گریه کردند کلا بردار عروسک رو بگذار تو کیفت ..یا عروسک دست خودت باشه با دخترت بازی کن .حواست باشه اذیت نکنه با ارامش هم چیزی گفتی گریه کرد اصلا عذاب وجدان نگیر .این بچه بد تربیت شده و با دادو جیغ و گریه به خواسته هاش میرسه .باید یاد بگیره همیشه و باهمه نمیشه این کار رو کرد