2777
2789

سلام دختر من یک سال و دو ماهشه مدام دستش از پشت می‌کنه تو پوشکش پاشم به نشده مدام میشورمش نمی‌دونم چش شده قرمز نیست یعنی چیش شده و چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها تپل هستن ماشالله شاید لبه های پوشک اذیتش میکنه .یه سایز بزرگتر بگیر

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

بادی تنش کن دستشو نزنه ببین عادت کرده یا مشکلی هست

مثل یه هفته مدام زیر دکمه دار بپوشون و مشغولش کن ببین فراموش میکنه یا گریه و بیقراری داره

بچه ی جاریم عادت کرده بود کلی پزشک برد و خداروشکر از سرش افتاد و مشکلی نبود

🖤 
بادی تنش کن دستشو نزنه ببین عادت کرده یا مشکلی هست مثل یه هفته مدام زیر دکمه دار بپوشون و مشغولش کن ...

دختر منم دست تو پوشک میکرد. برا مهد سالی به باز آز انگل میدادم و خیالم راحت بود. زیردکمه فکر خوبیه. یه بار هم یکی دو ساعت باز بذار هوا بخوره ببین بهتر میشه؟

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"