2777
2789

عزیز من از پیامهای شما فهمیدم اینه که باید سیاست داشته باشی تا بتونی شوهرتو راه بیاری 

من تو همین نی نی سایت مطالب یه کاربر خوندم که واقعا چیزهای خوبی نوشته حتما بخونشون خیلی به دردت میخوره

اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه کامل بگین؟

ببین من خودم به این چیزا اهمیت میدم شاید درنظر خیلیا مهم نباشه

مثلا هیچوقت ۳بار پیام نمیدم که شوهرم بایکی جوابمو بده

طولانی نمینویسم

هیچوقت انقد راحت خودمو کوچیک نمیکنم که بگم(لز من به بقیه پناه میبری،کنار بقیه خوشحالی کنار من نه،بقیه از من بهترن و..)حتی اگه خودم اینجوری فکر کنم هیچوقت به طرفم اینارو نمیگم

اگه شما همون موقع که ایشون گفت هرجا دلت میخواد برو

در جوایش میگفتی ممنون و بعد آفلاین میشدی

میدیدیکه تا صبح مثل سیر و سرکه میجوشه(البته اگر هدفت اینه که من احساس کروم هدفت از این پیامبازی همین بود نه بیرون رفتن بادوستات

اما اگر هدفت بیرون رفتن با دوستاته بدون اینکه بهش بگی یا ازش اجازه بگیری برو بعدش که اون پرسید کجا بودی و..(شما پیش پیش بهش نگیا خودش متوجه بشه)خیلی ریلکس بگو با دوستام بیرون بودم اگه گفت چرا نگفتی و...بگو زنگ نزدی خبری نگرفتی که بگم خیلی ریلکس و آروم

بعدشم اگه قهر کرد بخاطر نگفتنت تحت هییچ عنوان منت کشی نکنی فقط بگو دلیل قهرتو متوجه نمیشم.

ببین من خودم به این چیزا اهمیت میدم شاید درنظر خیلیا مهم نباشه مثلا هیچوقت ۳بار پیام نمیدم که شوهرم ...

این درسته 

استارتر نباید بهش میگفتی میخواستم امتحانت کنم ...

باید میگفتی ممنون و آفلاین میشدی...

یکم عزت نفستو ببر بالا😐

😍😍خدایا شکرت😍😍

من جات بودم اصلا اون پیامهارو بهش نمیدادم‌اگه گلایه هم داری بذار وقتی خونست رودر رو بگو.اینجوری بهتر نتیجه میگرفتی.الان اگه قهر کنی بری و رو حرفت بمونی اوضاع رو بدتر کردی اگه هم نری خودتو ضایع کردی.شما تازه عروسی کردیداول زندگی نباید اینجوری رفتارکنید باهم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
منظور من از قوی بودن این نیست مثل بچه ها باهاش لج کنی اینه که ... تک باشی .. سر باشی ازش.. مثلا &nb ...

کاملا موافقم

استارتر از این پیامی که من ریپلای کردم اسکرین بگیر و بخونش

تو به عزت نفس احتیاج داری عزیزم

و مطمئن باش میتونی درستش کنی

ولی اسی خودتم مقصری

من شوهرم هفته ی اول عروسیم ۴ شب تا ساعت ۳ با دوستاش بود

چند بار گفتم چرا نیستی؛معذرت خواهی میکرد و قول میداد تکرار نشه؛ولی بی فایده

منم دیدم فایده نداره؛۱۰ ساعتم از خونه بیرون بود؛یه زنگ نمیزدم حداقل بپرسم مرده ای زنده ای کجایی

دیگه خودش میگفت چرا زنگ نمیزنی:)

خودمو سرگرم درس خوندن کردم

عوض شد

دیگه از کنار من تکون نمیخوره

تو دست و پاش نباش و به خودت برس؛سرگرم یه کار و کلاسی باش

اسی جون شوهرت از این مدلهاس که هرچی جلوش بیشتر خودتو پایین بیاری بیشتر نازمیکنه و فکرمیکنه چه تحفه ایه که یه نفر واسش اینجوری بال بال میزنه.زیادم خودتو کوچیک نکن.شوهر منم اینجوریه.میری سمتش لوس میشه.کم محلی که میکنم میاد سمتم و میگه چی شده چرا ازم سرد شدی!؟😆

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

خودتو محکم نشون بده.انقد شل نباش.اعتماد بنفستو ببر بالا.