2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز

292 بازدید | 23 پست

سلام

بچه ها شوهرم هفته ای دوبار میره روستا پیش مادرش اینا از اونجا میره پیش دوستاش تا صبح میمونه و من هرچی میگم منم ببر روستا پیش مادرت باشم قبول نمیکنه میترسه زود بش زنگ بزنم ک از پیش دوستاش بیاد...وقتی پیش منه با تو گوشی یا تو لپتاب وقتی میریم بیرون قلیونشو میکشه ی کلام حرف نمیزنه ولی وقتی با دوستاش میره بیرون یسره بگو بخند و ....

پریشب دعوت دوستش بودیم شوهرم نمیذاشت زن دوستش دست ب هیچی بزنه همه اش کاراشو میکرد و بچه اشو میگرفت ولی امروز تو خونه خودمون داشتم وسایل خونه رو جابجا میکنم کمرم برید حتی نیومد بجام ی چیزی جابجا کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه زن گرفتم باید زندونی شم تو خونه؟

ای وای که رفیق بازو نمیشه کاریش کرد 

بهش بگو زن نمیگرفتی سبک تر بودی که 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
دلم شکسته اون هیچ اهمیتی نمیده...چیکار کنم بیاد طرفم؟

حس میکنم دوستت نداره . اگه تا الان زیاد بهش توجه میکردی دیگه نکن تا خودش بیاد سمتت. بترسه از این که از دستت بده

حس میکنم دوستت نداره . اگه تا الان زیاد بهش توجه میکردی دیگه نکن تا خودش بیاد سمتت. بترسه از این که ...

الان خونه بابامم غروب منو گذاشت اینجا ک خودش بره روستاشون...بهش پیام دادم هروقت فک کردی منم مهم و ارزشمند شدم برات بیا دنبالم وگرنه غیر از این باشه نیا دنبالم...بمونم اینجا؟

داداش دوستم رفیق بازه... زنش چندین ساله قهره... رفته خونه باباش... این ککش هم نمیگزه... همچنان رفیق ...

منم الان خونه بابامم خودش منو اورد که بده اونجا پیش دوستاش میخام بمونم تا ببینم ادم میشه یا نه

حس میکنم دوستت نداره . اگه تا الان زیاد بهش توجه میکردی دیگه نکن تا خودش بیاد سمتت. بترسه از این که ...

دوستت نداره چیه؟🤤😓 چرا  بنده خدا رو میترسونی.... رفیق باز اگه عاشق هم باشه اولویتش رفیق بازیه

Shadow